Rik & Alexandra

16 september 2023

Merel Shoot It

Wij hebben een fantastische dag gehad, mede mogelijk gemaakt door Merel en Erwin! Voorafgaand op de e-mail snel reactie en er was nog wat twijfel bij ons over waar de foto's te nemen, hier kregen wij lekker nuchter en eerlijk antwoord op waardoor al onze twijfels weggenomen waren. Er volgende een fijn kennismakingsgesprek thuis bij Merel en we zagen hierna onze grote dag helemaal voor ons! 
Op de dag zelf verliep het heel soepel. Waar we in het begin nog een beetje onwennig voor de camera waren, kregen we duidelijke instructies wat we moesten doen en kregen we goede tips waardoor niet alleen wij, maar ook onze vrienden en familie prachtig op de foto's staan! Nu nog heeft iedereen het over de fotografen dat ze het zo leuk deden op de bruiloft en iedereen losjes en als zichzelf op de foto kregen (wat wij wel erg belangrijk vonden). En de foto's zijn waanzinnig geworden! Het mooi ingepakte pakketje met de USB stick kwam op vrijdagmiddag (eerder als aangegeven zelfs) in de brievenbus. Helaas moest manlief het weekend weg, waardoor we niet konden wachten tot zondagavond om dan eindelijk alle foto's te kunnen bekijken. Nu willen al onze vrienden familie die erbij waren de foto's uiteraard ook zien en na de zoveelste ronde foto's kijken blijft het genieten en zien we telkens weer wat anders leuks. 
Last minute wilden wij ook een videograaf erbij. Nu zagen wij dat Merel en Erwin dit ook kunnen verzorgen en Erwin kon dit gelukkig op zich nemen tijdens de bruiloft waardoor wij nu geweldig aandenken hebben met bewegend beeld van al onze vrienden en familie. Een grote aanrader dus!!

X Rik en Alex

Neem direct contact op

Direct contact opnemen