Wedding

Wedding

Licht, romantisch en puur 

Een fotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het spontaan poseren tijdens de fotoshoot en de rest van de dag haast onzichtbaar is.
Als jullie fotograaf, wil ik jullie graag sfeervolle en prachtige foto’s bieden die jullie bruiloft perfect weergeven.


Iedere bruiloft is bijzonder. Met jullie eigen wensen en ideeën maken jullie er echt jullie dag van. Waarom zou je dan als het gaat om fotografie kiezen voor een standaard pakket?
Bij mij stel je je eigen pakket samen. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek inventariseren we al jullie wensen en stellen het perfecte fotografiepakket voor jullie samen. 
Wil je zelf alvast kijken naar alle mogelijkheden, vul dan al jullie wensen in de prijzencalculator in.  Je ontvangt bij mijn altijd:

  • Minimaal 300 foto’s (bij 6 uur fotografie) tot in de puntjes bewerkt (zonder watermerk)
    Elke uur extra, komen er ongeveer 30 foto's bij
  • foto's op hoge resolutie
  • Een online blog
  • Reiskosten binnen Nederland
  • Een onbetaalbare herinnering van jullie bruiloft

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen!

Neem direct contact op

Direct contact opnemen

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It

Uren trouwfotografie

Aantal uren trouwfotografie

Videografie

Videografie
De vaste prijs voor 6 uur videografie is € 750,- inclusief btw. Boeken jullie meer dan 6 uur fotografie, dan is de videografie boven de 6 uur gratis. Wat zit er bij de videografie in: Een mooie samengevatte trailer van 4 tot 7 minuten jullie hoogtepunten gedurende de trouwdag met hierin verwerkt: Ochtendritueel, Ontmoetingsmoment , Fotoshoot, Trouwceremonie, Kerkdienst (indien van toepassing), Toost en taart moment, Fotoshoot met familie en vrienden, Diner , Eventuele receptie, Openingsdans en sfeerbeelden van het feest

Trouwalbum

Soort trouwalbum
Vierkant trouwalbum
Rechthoekig trouwalbum

Extra opties

Ouderalbums (2 standaard)
Het is niet mogelijk ouderalbums te bestellen indien er geen hoofdalbum gekozen is. Geef eventuele extra wensen aan in het opmerkingen veld.
Afmeting ouderalbum
Loveshoot
After Wedding fotoshoot
Slideshow tijdens diner/feestje
Tijdens een rustig moment van de dag, (vaak is dit tijdens het diner), kan ik een slideshow met foto's van jullie trouwdag voorbereiden. Deze kan dan bijvoorbeeld tijdens de receptie/feest afgespeeld worden op een tv-scherm/beamer van de trouwlocatie. Zo hebben jullie avondgasten een beetje het idee erbij te zijn geweest overdag.

Totaal

Uw gegevens

Offerte is pas van kracht na bevestiging