blog wedding highlights intro

Wedding 

Iedere bruiloft is bijzonder, met eigen wensen en ideeën maken jullie er echt jullie speciale dag van! Wij helpen jullie natuurlijk met de mooiste foto's!
Kijk hier gerust even mee om samenvattingen te zien van diverse bruiloften.
 

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
blog family highlights intro

Family

Jou gezin, speciaal op zijn eigen manier. Juist als je kinderen zichzelf zijn, zijn ze het leukst! De fotoshoot bestaat uit genieten en veel lol maken, tijdens de gezelligheid maak ik een onvergetelijke fotoreportage voor jullie. Gewoon zoals jullie gezin is, Uniek!

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
blog Belly highlights intro

Belly

Zwanger zijn is een van de meest overweldigende levenservaringen.
Om deze bijzondere ervaring vast te leggen, maken wij geheel naar jou wens een fotoshoot van jouw zwangere lichaam. De mooiste herinnering aan jouw zwangerschap. Zodat je nog lang kunt nagenieten van deze unieke fase. 
It’s a kind of magic!

Een zwangerschapsshoot is het mooiste tussen de 32 en 36 weken, dit omdat je buik dan mooi rond is. De fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten. We hebben we verschillende zwangerschapsjurken in de studio waar we gebruik van kunnen maken.
Maar natuurlijk is ook leuk als je je eigen spulletjes meeneemt die je graag op de foto zou willen. Denk hierbij aan schoentjes, knuffeltjes, echo, bloemen etc.

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
blog newborns highlights intro

Newborn

Na je zwangerschap en bevalling, is daar een klein wondertje op je buik! Nog zo klein en kwetsbaar, deze unieke fase is zo mooi om vast te leggen tijdens een newborn shoot.

Sometimes you never know the true value of a moment
until it becomes a memory

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
blog love highlights intro

Love

Bij een loveshoot gaat het niet om het poseren, maar om jullie plezier, het genieten van elkaar en jullie liefde. Een loveshoot is een leuke manier om jullie verloving of jullie liefde te vieren.

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
blog individueel highlights intro

Individueel

Een prachtig cadeau aan jezelf vooralijd!
Jezelf op en top vrouw voelen!

De fotoshoot vind plaats in de fotostudio en je kunt meerdere setje aan tijdens de shoot.
Je krijgt kleding- en slylingadvies van ons, zodat alles mooi uitkomt tijdens de fotoshoot.

Mijn fotosessies gaan om jou. Over de innerlijke kracht die je als vrouw altijd al hebt gehad en waarvan het tijd wordt om deze te laten zien. Het is jouw moment om te shinen en jezelf fantastisch te voelen.
In het eindresultaat zul je opnieuw verliefd worden op de vrouw die je op jouw foto’s ziet en elke keer weer onder de indruk zijn van haar als prachtig persoon!

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
highlights intro
Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
Intro newblog

Blog

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It
Tekst Blog video - Highlights intro
Merel Shoot It logo
Merel Shoot It