Reviews

Reviews

Laat een review achter!

Review plaatsen

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It

Review plaatsen

Hele mooie dag gehad en super mooie foto's! Op de dag zelf hebben we niet in de gaten gehad dat Merel foto's aan het maken was, precies zoals we dat wilden.


07-11-2019

Wij hebben op onze bruiloft niemand beter kunnen wensen dan Merel, wat een topper! :)Professioneel, vakkundig en super service, plus nog eens een toppersoonlijkheid.


07-11-2019

Merel heeft prachtige foto's gemaakt en Erwin heeft ontzettend mooie trouwfilm voor ons gemaakt, die nu extra waardevol is geworden.We zijn Merel shoot it erg dankbaar voor de resultaat en kijken er met extra plezier op terug.


07-11-2019

Merel heeft onze bruiloft op een heel professionele, maar toch heel ongedwongen en flexibele manier vastgelegd. Ook wist Merel vele nuttige tips te geven gedurende de dag over vanalles en dit is terug te zien in de vele mooie foto's. Merel zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt (wij zijn niet zo gewend aan fotoshoots). Wij zijn heel erg blij dat Merel onze fotograaf was en hebben dan ook al veel complimentjes in ontvangst mogen nemen.


07-11-2019

Merel denkt echt super mee met de planning en hoe alles zo perfect en passend mogelijk ingevuld wordt. Ik raad haar zeker aan bij iedereen die een fotografe nodig heeft!!


07-11-2019

Merel heeft de gave om op een fijne, toegankelijke en gezellige manier aanwezig te zijn maar indien nodig ook daadkrachtig te werk te gaan om het mooiste resultaat te bereiken. Ze heeft super veel verstand van haar vak, wij vonden het top dat zij aanwezig was tijdens onze trouwdag en de foto's zijn prachtig geworden!


07-11-2019

Birthdayshoot gedaan met onze zoon die bijna 1 word Merel is erg enthousiast en is/was erg leuk met hem. Supermooie foto’s gehad😆😆 Bedankt weer Merel, en tot de volgende keer Liefs Martin, Diana en Johan van Hattem


07-11-2019

Merel is supervriendelijk en professioneel. Ontzettend blij met onze keuze om haar onze bruidsfotografie te laten verzorgen.


29-10-2019

Lieve Merel, We hebben de zwangerschapshoot bij gehad, de New born shoot en nu ook de cakesmash! Wat staan we iedere keer versteld van de mooie foto's die je maakt! En als we nog een keer een shoot willen doen bellen we jou! Super bedankt!!😍😍 Liefs, Piet, Daphne en Liv 💋💋


29-10-2019

Wij hebben vorige week een familieshoot bij Merel in de studio gehad als verrassing voor mijn ouders! Wij wilden een beetje spontane foto’s en Merel hielp ons hier goed bij. Ze had hele leuke ideeen en het resultaat is super geworden!!Liefs, Familie Altheer


29-10-2019

wij kende merel al van een eerdere loveshoot. toen we merel weer ontmoeten op de open trouwlokatie bij de arendshoeve ontving ze ons met open armen. wat een warm persoon lief enthousiant en fantastich in haar vak. ook de man van merel was aanwezig als videograag wat een top team zijn ze samen en ook hij is ontzettend aardig en gezellig . we voelden ons zo op ons gemak bij hun . ze dachten de hele dag mee en gaven ons goeie tips. wij zouden merel shoot it aan iedereen aanraden. Het zijn toppers !


03-10-2019

Al weer een tijdje terug is Merel een aantal keer bij ons thuis geweest voor meerdere fotoshoots. Best spannend vond ik het, zeker de eerste keer voor de geplande milkbath shoot. Best persoonlijk om met je zwangere lijf in een bad met melk te gaan liggen. Zeker aangezien ik niet graag op de foto ga maar wel graag deze bijzondere tijd wilde vastleggen. Maar wat maakte Merel het ontzettend leuk en ontspannen zeg! Dat is ook zeker terug te zien op de foto’s die ik dan ook met trots aan anderen laat zien. Een aantal dagen later hadden we wederom een bellyshoot gepland staan met mijn man erbij. Voor het geval ik die in het bad te persoonlijk vond. Lekker losjes, spontaan en ontspannen werden deze foto’s gemaakt met weer een prachtig en spontaan resultaat. Enkele weken later was daar ons kleine wonder Elin Charlotta. Je kunt wel raden wie er heel snel een mailtje van mij ontving om weer langs te komen voor foto’s 😁 Nogmaals bedankt voor al deze mooie foto’s Merel!


25-09-2019

Al weer bijna een maand geleden hadden wij de Newbornshoot van onze dochter Nina. Het was heel leuk om met onze kleine meid op de foto te gaan. Merel nam de tijd en er was zelfs ruimte om haar tussendoor te voeden, zodat ze zich daarna weer gewillig liet fotograferen. Het resultaat mag er zijn; wat een mooie foto's!!! We zijn er erg blij mee, bedankt!


20-08-2019

Wauw ! ....wat een prachtige familie shoot heb jij voor ons vastgelegd . Hele fijne ongedwongen sfeer waarbij we ons meteen op ons gemak voelde bij je . Ook erg goed en leuk met de kids . Een leuke en lieve persoonlijkheid met een passie voor der vak 💕 Een echte aanrader !


20-08-2019

29 mei 2019 zijn wij getrouwd. Wij hebben een prachtige dag gehad. Dit mede door Merel! Van A tot Z heeft zij ons goed begeleid. Van het kennismakingsgesprek tot het mooie eindresultaat. Merel neemt de tijd voor je, heeft humor, en is echt heel erg goed in haar vak! Wij zijn erg blij met de prachtige foto's. Daarnaast hebben wij haar aanwezigheid op onze dag als zeer erg prettig ervaren! Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf voor jullie onvergetelijke dag dan is: Merel Shoot IT echt een aanrader!


06-08-2019

Voor ons zijn er te weinig woorden om te omschrijven hóe goed Merel paste in de relaxte sfeer van de onze dag. Het klikte vanaf de kennismaking enorm goed met ons en tijdens de bruiloft met onze gasten. Ze is er de hele dag bij geweest, altijd met de juiste timing, zonder een moment storend te zijn. We keken op tegen de fotoshoot samen, maar dankzij Merel hebben we enorm veel lol gehad en was het uur omgevlogen voordat we het wisten. Merel is lief, bevlogen, open, professioneel, ontspannen, grappig en boven alles een ontzettend fijn mens.


22-07-2019

Ontzettend leuke meid, fantastische fotos!


22-07-2019

We hebben Merel ontmoet op de open trouw locatie route in Hotel- en restaurant de Arendshoeve. Hier hebben we haar gesproken en haar werk mogen bekijken. We hadden een leuk gesprek en vonden haar foto's helemaal super. We twijfelden niet lang, en hebben haar geboekt. Al snel een gesprek met haar gehad over hoe wij onze dag zagen en wat we met de foto's wilden. Uiteindelijk ook een loveshoot van tevoren gedaan wat echt een aanrader is, hier hebben we Merel wat beter leren kennen en was het niet meer zo een issue om voor de camera te staan. Ze geeft goede tips tijdens het maken van haar foto's en heeft alles tot in de kleinste details in de gaten. Zoals een kettinkje die met het slotje andersom hangt tot sleutels in de broekzakken van de daggasten. Ze is op een hele fijne manier aanwezig op je dag, maar weet zich ook goed op de achtergrond te houden. De foto's moeten we nog krijgen maar ze heeft het op een leuke, orginele en enthousiaste manier gedaan. De foto's die we al hebben gezien zijn prachtig! Al onze gasten waren ook zeer positief over Merel, wat wij ook leuk vonden! Ondanks de regen op onze trouwdag, heeft ze zeker mooie plaatjes neer kunnen zetten. We zullen Merel Shoot IT! zeker aan iedereen aanbevelen!


22-07-2019

7 juni 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Merel maakte prachtige foto's en Erwin heeft een prachtig film kunnen maken. We zijn ontzettend tevreden over het werk van beide! Iedereen ziet het goede werk van Merel met regelmaat voorbij komen. Maar het werk van Erwin is zeker een aanrader. Ieder keer dat ik de film terug kijk (Ik doe het dagelijks) krijg ik weer een brok in mijn keel. Ontzettend goed gedaan!


04-07-2019

Merel heeft prachtige foto's gemaakt van ons en onze zoon Teun! Het was een hele relaxte en fijne shoot! ♡


04-07-2019

Merel is een super goede en leuke fotograaf. Ze heeft heel goed vastgelegd wat wij graag wilde. dus heb je zin in een fotoshoot. regel merel shoot it. She is the best. xx


04-07-2019

heel ontspannen sfeer,zelfs voor de kinderen;) met als resultaat hele gave foto's !


04-07-2019

Merel heeft een onwijs mooie shoot gemaakt van onze dochters! Een ongedwongen en ontspannen sfeer bij het maken van de foto’s. Zeker voor herhaling vatbaar


04-07-2019

In drie maanden tijd twee fotoshoots bij Merel mogen doen met onze kleine meid. Merel stelt je snel op je gemak, neemt de tijd en weet zelfs de allerkleinste precies op de juiste momenten vast te leggen. Van beide shoot hele mooie foto's mogen ontvangen! Wij komen zeker nog eens terug!


04-07-2019

Alweer een paar weken geleden dat wij met ons zoontje een shoot hebben gedaan bij Merel voor zijn eerste verjaardag. En wat was het weer leuk! Merel is super enthousiast en begreep al vanuit mijn berichtje via Instagram wat wij graag wilden. Ze heeft ons zoontje heel mooi en neutraal vastgelegd precies zoals wij hoopten ❤️ Wij raden Merel shoot it zeker aan bij vrienden en familie!


04-07-2019

Wij zijn nu voor de tweede keer bij merel geweest en wat was het weer leuk om te doen. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en het resultaat is weer erg mooi. Komen zeker nog een keer terug!


28-05-2019

We kwamen bij Merel in de studio om een Moederdag/4 generatie foto te maken. Mijn dochter van 4 maanden wist de boel aardig op zn kop te zetten en te ontregelen. Merel trok alles uit de kast om uiteindelijk toch nog wat foto’s te kunnen maken. Daar waar ik zelf dacht dat het helemaal niks werd ben ik zo blij verrast met het resultaat. Wat een geduld heeft ze toch! Bedankt!


02-05-2019

We kwamen Merel op een trouwbeurs in Rotterdam tegen. We hadden gelijk al een super goed gevoel bij haar! Zo vrolijk, enthousiast en vriendelijk! En op onze trouwdag bleek het niet anders te zijn! Ze heeft veel passie en kennis voor het werk. Ze brengt veel positieve energie met zich mee, is geduldig en maakte zo af en toe ook even een praatje met de gasten. We kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten over Merel! Ook wij zijn heel blij geweest met Merel als onze fotografe!


30-04-2019

Fantastische trouwfotograaf ! Weet van elke bruiloft de mooiste beelden te creëren ! De mooiste dag vastgelegd hebben kan alleen met een top fotograaf die je kan vertrouwen en een schitterend eind resultaat bied!


30-04-2019

Merel is fantastisch. Ze heeft ondertussen een loveshoot, onze trouwdag en een newbornshoot voor ons verzorgd en wat is Merel een ongelooflijke vakvrouw.


30-04-2019

Leuke shoots, zeker voor bruiloftfoto's. Zelfs groepen mannen worden enthousiast om te poseren!


30-04-2019

Merel is een enthousiaste fotograaf die haar afspraken nakomt, erg creatief en heeft leuke ideeën, resultaat is verbluffend!!! Aanrader@


30-04-2019

Merel is zo'n leuke spontane meid. Je hebt gelijk een vanuit nature op je gemakgevoel en dat is echt fijn. Merel barst van de creatieve ideeën. Een aanrader!


30-04-2019

Top fotograaf erg vriendelijk en prettig om mee te werken. Komt haar afspraken na en weet wat de klant wil. Wij hebben een mooie foto sessie op onze website staan dankzij Merel shoot-it.Merel bedankt!!!!!!!


30-04-2019

Afgelopen vrijdag een valentijnsshoot gedaan met mijn man bij Merel! Ze was erg vriendelijk, spontaan en liet je helemaal op je gemak voelen. Haar stijl van uitleggen is zo leuk dat je op de foto’s terug ziet hoeveel plezier wij hadden tijdens de shoot😃 Mijn man en ik houden niet van foto’s en waren bang om ‘stijf’ over te komen. Daar is werkelijk niets van te zien! Merel is echt een topfotografe en wij komen zeker terug! Je hebt ons echt een hele leuke ervaring gegeven Merel


30-04-2019

Afgelopen zaterdag een ‘MoederDochter’ shoot gedaan.. het was hele leuke ervaring om te doen samen met mijn dochtertje, ze was gelijk op haar gemak bij merel, en ging der helemaal voor staan! En de foto’s zijn super mooi geworden, je bent echt goed in je vak👍🏻 wij komen zeker terug!


30-04-2019

Super leuke enthousiaste fotografe! mijn meiden meteen op hun gemak. prachtige foto's in de mail gister!


30-04-2019

Afgelopen zaterdag een newborn shoot gedaan bij Merel! Het was een super leuke ervaring en Merel is een professionele spontane fotograaf bij wie we ons meteen op ons gemak voelden! De foto’s zijn erg mooi geworden en kregen we al heel snel binnen. We zullen zeker nog eens terug komen!


30-04-2019

Voor ons mannetje zijn 1ste feestje een cakesmash shoot verzorgd door Merel. Wat voelde dat goed en ondanks hij zich niet lekker voelde heb je hem zo op zijn gemak gesteld. Dat straalt elke foto uit! Zo liefdevol en vol passie fotografeer je! We kregen de foto’s vanavond binnen en zijn zo intens dankbaar. Elke foto is prachtig en puur. Nogmaals ontzettend bedankt Lieve Merel! Liefs!!


30-04-2019

Merel heeft onze zoon voor het eerst vastgelegd toen hij 6 maanden oud was. Na een moeilijke periode was dit voor ons een echte mijlpaal! De shoot was bij ons thuis en wat een rust straalde Merel uit. Aron was volledig op zijn gemak en dat is terug te zien in de mooie foto's. Ze hangen dan ook vol trots bij ons aan de muur! Nu hij 1 jaar werd, mocht hij voor een 2e keer voor de camera van Merel, dit keer in haar studio. Als een eigenwijze dreumes kroop en tijgerde hij rond, gooide met spullen en had vooral erg veel lol met zijn ballon. Met oneindig geduld, veel enthousiasme en plezier heeft Merel wederom prachtfoto's afgeleverd. Puur, tijdloos en onze zoon staat er vooral op zoals hij is: een nieuwsgierige avonturier en een echte clown met een stralende blik. Bedankt!


30-04-2019

We hebben zowel de bellyshoot als de newbornshoot door Merel laten doen en wat zijn we blij met het resultaat! Merel is een lieve en enthousiaste professional. Ze heeft onze wensen goed aangevoeld en prachtige foto's gemaakt van ons nieuwe gezin.


30-04-2019

Wij hebben een cake smash gedaan. Was super leuk en geweldige foto's. Merel is heel geduldig en had heel snel mijn foto's, zodat ik ze kon gebruiken voor de uitnodiging. Top!!


30-04-2019

Wij hebben nu al een paar keer foto's door Merel laten maken. Eerst van mijn zwangerschap en daarna al een paar keer van onze zoon. Merel zorgt ervoor dat we onszelf kunnen zijn en kunnen ontspannen. En de foto's zijn iedere keer weer fantastisch!


30-04-2019

Merel heeft prachtige foto's gemaakt van ons en onze zoon Teun! Het was een hele relaxte en fijne shoot! ♡


30-04-2019

Merel is een super goede en leuke fotograaf. Ze heeft heel goed vastgelegd wat wij graag wilde. dus heb je zin in een fotoshoot. regel merel shoot it. She is the best. xx


30-04-2019

In sept 2015 voor het eerst kennis gemaakt met Merel! Super leuke en spontane meid! stelt je erg op je gemak tijdens de shoot en heeft zelf leuke ideeën, maar er is ook genoeg ruimte voor je eigen ideeën. ook laat ze je helemaal je zelf zijn en heeft leuke ideetje om je echt te laten lachen en genieten tijdens de shoot. Afgelopen weekend mocht Merel ons na 3 en half jaar weer fotograferen! Het was weer erg gezellig, gezellig praatje tussendoor En verteld duidelijk hoe je het beste kan staan tijdens een binnen shoot ivm het licht. Wij raden Merel zeker aan, en ook komen wij zeker weer terug! Dankjewel Merel


12-02-2019

Afgelopen vrijdag een valentijnsshoot gedaan met mijn man bij Merel! Ze was erg vriendelijk, spontaan en liet je helemaal op je gemak voelen. Haar stijl van uitleggen is zo leuk dat je op de foto’s terug ziet hoeveel plezier wij hadden tijdens de shoot😃 Mijn man en ik houden niet van foto’s en waren bang om ‘stijf’ over te komen. Daar is werkelijk niets van te zien! Merel is echt een topfotografe en wij komen zeker terug! Je hebt ons echt een hele leuke ervaring gegeven Merel


12-02-2019

Afgelopen weekend een valentijns fotoshoot gedaan met onze zoon en dochter. Waar ik tegen op zag, wist Merel de kinderen goed op hun gemak te stellen. De foto’s werden op een leuke en speelse manier gemaakt.Met als eind resultaat hele mooie en spontane foto’s!Bedankt Merel!


11-02-2019

Merel is een superleuke, spontane en gezellige dame welke super mooie foto’s kan maken! We hebben haar geboekt voor onze bruiloft in september. Eerlijk gezegd zag ik heel erg op tegen de fotoshoot, maar ze heeft dit super opgepakt en echt naar onze wensen geluisterd! Hierdoor was het niet erg, en hebben we uiteindelijk super gave foto’s. Ze is een echte aanrader!!!


27-01-2019

Vanmiddag een shoot gehad bij merel,ik vond het een hele leuke ervaring! Ze stelt je op je gemak en maakt het super leuk om te doen. Echt een aanrader!


31-12-2018

4 maanden geleden de newbornshoot van onze dochter gehad en deze week een kerstshoot. Lieve Merel, wat heb je ons meisje beide keren mooi vastgelegd en wat zijn wij blij met deze prachtige foto’s!


31-12-2018

Joney vond de kerstshoot echt ontzettend leuk en wil snel weer een keer komen. Je bent ontzettend leuk met kinderen daardoor voelde ze zich direct op haar gemak. We komen zeker nog een (paar) keer!


31-12-2018

12 december dit jaar zijn we terug geweest voor een kerst mini shoot! En wederom weer zeer tevreden. Ik zou haar aan iedereen aan raden. Ook de foto’s waren weer super snel bewerkt en toe gezonden � Tot snel weer! Ze is zo rustig en relax met de kids! Ze luistert naar jou wensen en komt met leuke ideeën! Echt een super leuke en aardige meid! We kunnen nu al niet wachten op het resultaat �!!


31-12-2018

Vandaag heeft Merel een newborn shoot gemaakt van onze dochter! Wat een leuke ochtend! Merel nam alle tijd voor ons en ons kleine meisje! We zijn super benieuwd naar het eindresultaat..


31-12-2018

Merel heeft onze dag zo mooi vastgelegd, echt zoals we zijn! Ze is heel gemakkelijk in de omgang waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Wij zijn ook heel blij met het resultaat van de foto's dus raden haar zeker aan!


31-12-2018

Wij hebben 2 weken geleden foto's laten maken voor een newborn shoot van ons drie weken oude zoontje. Wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug!


15-12-2018

In 2016 heeft heb je prachtige foto's van onze dochter met een cake shoot gemaakt.Het was toen gezellig en fijne shoot wat ons altijd is bij gebleven en toen we zagen dat je de mini kerst shoot deed moesten we uiteraard daar nu aan deelnamen nu we gezinsuitbreiding hebben. Gisteren zijn we langs geweest met onze dochter en zoontje en vandaag kreeg ik de foto's al binnen!!! Wat super snel heb je de foto's al klaar van de mini kerst shoot!! En wat zijn ze prachtig geworden���heel erg bedankt. Tot volgend jaar bij de cake shoot van Keano we kunnen niet wachten �


15-12-2018

Een aantal weken geleden een newborn shoot gedaan bij merel en wat een mooi resultaat. Mijn kleine man vond het geen probleem doorde rustige en snelle manier van handelen en met een heel mooi resultaat. ben echt onwijs blij met de fotos en komen zeker nog een keer terug om hem weer zo mooi op de foto te zetten.


15-12-2018

gisteren een Kerst shoot laten doen. Wauw wat zijn de foto's mooi geworden. stelde ons gelijk op ons gemak !


15-12-2018

Vanmiddag een shoot gehad bij merel,ik vond het een hele leuke ervaring! Ze stelt je op je gemak en maakt het super leuk om te doen. Echt een aanrader!


15-12-2018

Merel is een super lieve en goeie fotograaf! In 2015 een newbornshoot van mijn oudste zoontje gedaan met Merel en die fotos waren al prachtig! Gisteren een kerstshoot gedaan met mijn jongens en wat was het leuk. Mer el heeft een prachtige studio en de jongens waren gelijk erg op hun gemak waardoor de fotos echt geweldig leuk zijn geworden. Bedankt Merel ga zo door je bent een lieve en goede fotograaf, moeder en mens! Je doet het super met je bedrijf!


15-12-2018

In 2016 heeft heb je prachtige foto's van onze dochter met een cake shoot gemaakt.Het was toen gezellig en fijne shoot wat ons altijd is bij gebleven en toen we zagen dat je de mini kerst shoot deed moesten we uiteraard daar nu aan deelnamen nu we gezinsuitbreiding hebben. Gisteren zijn we langs geweest met onze dochter en zoontje en vandaag kreeg ik de foto's al binnen!!! Wat super snel heb je de foto's al klaar van de mini kerst shoot!! En wat zijn ze prachtig geworden heel erg bedankt. Tot volgend jaar bij de cake shoot van Keano we kunnen niet wachten


04-12-2018

Omdat mijn vader er helaas niet meer is en dat voor mij uiteraard de beste fotograaf was, ben ik op zoek gegaan naar iemand die zijn kwaliteit kon evenaren. Ik hoefde gelukkig niet ver te zoeken want daar was Merel, 5 minuutjes bij ons vandaan. Haar stijl trok meteen mijn aandacht en heb snel een afspraak gemaakt voor onze newbornshoot. En wat was het gezellig, We voelden ons gelijk op ons gemak en de foto's waren geweldig. We konden het niet laten om 4 maanden later alweer terug te gaan voor een paar mooie kerstfoto's. Dit was zeker niet de laatste keer. Merel, bedankt voor je mooie foto's, fijne sfeer en het vervangen van mijn vader, hij zou ze prachtig hebben gevonden!! x


04-12-2018

Wij hebben 2 weken geleden foto's laten maken voor een newborn shoot van ons drie weken oude zoontje. Wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug!


04-12-2018

Hallo Merel,Wat zijn wij ontzettend blij met de resultaten van de foto shoot. Wat zijn ze gaaf geworden. Je bent echt een kanjer in je vak en daarnaast ook een ontzettend leuk mens. Je hebt ons allemaal heerlijk op ons gemak gesteld. De jongens zijn ook razend enthousiast. Nogmaals, enorm bedankt en lieve groeten namens ons allemaal,Michel, Anita, Joris en Pepijn de Haan


12-11-2018

Merel je bent echt een topper van een vriendin wij wisten gelijk merel wordt onze fotograaf en dag gast samen met Erwin .Wij zijn blij dat je onze bruiloft vast wilden leggen op 22 juni 2018 is toch wel speciaal als 1 van je lieve vriendinnen die dan ook nog eens fotografe is dat wil doen . Wij hebben een fantastische dag gehad met jou / jullie .Je hebt het onwijs leuk gedaan je hebt oog voor detail en genoeg creatieve ideeën . Wij kunnen niet wachten op de rest van onze foto's en ons prachtige boek te laten maken wij zijn trots op de foto's die we nu al hebben gezien . Liefs Melissa & Klaasjan en de meiden


26-07-2018

Vanaf het eerste gesprek met Merel wisten wij dat we haar als fotograaf wilde tijdens onze trouwdag. Merel is heel spontaan en we hadden direct een leuke klik. Ze gaf duidelijk aan wat we van haar konden verwachten en stond open voor eigen input. Op de dag zelf was Merel fantastisch, ze voelde goed aan welke foto's ze kon maken, waardoor we niet alleen prachtige foto's van onszelf hebben, maar ook van onze gasten. Niemand had onze dag beter vast kunnen leggen dat Merel! Heel erg bedankt! Nu komt voor ons de moeilijkste taak; een selectie maken voor in het fotoboek!


24-07-2018

We hebben een fantastische huwelijksdag gehad op 25 mei 2018. Daarbij hadden we ook het geluk dat jij de gehele dag hebt vastgelegd. De foto’s zijn echt prachtig geworden en laten ons de dag perfect herbeleven. Naast dat we heel veel complimenten en fantastische reacties hebben gehad op de foto’s, hebben we ook zeer veel leuke reacties gehad op jouw aanwezigheid tijdens de dag. Wat was je lief, vrolijk, enthousiast en wat heb je mensen op een onverwachtse en mooie manier gefotografeerd. We hebben als bruidspaar eveneens met je gelachen tijdens de fotorapportage en zijn dan ook erg blij met de vrolijke, ongedwongen en prachtige foto’s! Je krijgt van ons een dikke tien, zullen je dan ook overal aanbevelen en kijken uit naar de volgende gelegenheid met jou als fotografe.Liefs, Stefan & Sylvana


22-07-2018

Merel is een fantastische fotografe en we voelden ons super op ons gemak voor de camera! Merel is bovenal een hele gezellige meid die echt opgaat in de groep en een hele leuke sfeer creëert bij het maken van de foto’s. Echt een aanrader!!


17-07-2018

Nogmaals super super bedankt voor je inzet en enthousiasme gedurende de dag. We vonden het echt zo leuk om je er bij te hebben! En de eerste foto's die we hebben gezien waren echt prachtig. We kijken nu al uit naar de rest!Veel liefs, Otto & Esther


11-06-2018

Merel is een fantastische fotograaf met oog voor detail en heeft kennis van zaken. Wij zijn allebei niet zo van de foto's maar vonden het wel belangrijk dat onze mooiste dag werd vastgelegd met foto's. Merel wist dit en heeft hier ook voor ons gevoel rekening mee gehouden. Het resultaat mag er wezen. Nu twee dagen na onze dag hebben we al een sneakpreview gehad en bovenal een flinke hoeveelheid complimenten over de foto's. Merel ik heb het pas 1000x gezegd maar dankjewel voor je inzet.


15-05-2018

Ze is zo rustig en relax met de kids! Ze luistert naar jou wensen en komt met leuke ideeën! Echt een super leuke en aardige meid! We kunnen nu al niet wachten op het resultaat !!


06-01-2018

Veel complimenten gekregen over de foto's gemaakt door MEREL SHOOT IT op onze trouwdag afgelopen zomer. Merel werd door twee van onze gasten meteen gevraagd voor verschillende shoots. Dat zegt genoeg lijkt me. Zelf zijn we ook meer dan tevreden; prachtige foto's maar ook de prettige aanwezigheid van Merel op dag dag zelf telt. Merel is vrolijk, enthousiast en prettig in het contact.


06-01-2018

In november samen met mijn gezin en schoonouders een fotoshoot gehad bij Merel. Dit was in één woord fantastisch! Wat een mooie foto's! We zijn er super blij mee! Merel nam de tijd, kwam met leuke ideeën en deed het super met mijn zoontje. De foto's hadden we snel binnen! Wij komen zeker bij haar terug! Thanks! Liefs, Ingrid


06-01-2018

Hele leuke foto shoot, ontspannen en leuke ideeën en locatie! Top!


01-12-2017

Het was een geweldige shoot!!!! Originele ideeën en leuke locatie. Merel je bent een toppertje


01-12-2017

Super leuke meid die hele mooie foto's maakt en je echt op je gemak laat voelen tijdens een shoot. Ben heel blij met het eindresultaat en kan haar zeker aanbevelen bij anderen!


01-12-2017

Een super fotoshoot gedaan bij merel in haar prachtige nieuwe studio! Prachtige ruimte en van alle gemakken voorzien! Merel zelf is echt een toppertje! Ik voelde me gelijk op me gemak en hebben veel gelachen tijdens de shoot. De foto's zijn super mooi geworden! Nogmaals heel erg bedankt! X


01-12-2017

Merel is een leuke lieve meid, die op een professionele manier spontane foto’s maakt. We zijn merel heel dankbaar voor de super mooie, leuke foto’s!


27-10-2017

Merel is een zeer professionele fotograaf die schitterende foto´s heeft gemaakt van de bruiloft van mijn zus. Hier en daar hadden we een kleine regenbui op de dag van de bruiloft (het was dan ook 20 oktober), maar daar is op de foto's niks van te zien; de kleuren zijn heel mooi levendig. Ze legt ook andere onderdelen van de dag vast die later leuk zijn om terug te kijken, zoals de bruid en bruidegom die zich klaarmaken, opmaken, etc. Ik zou Merel Shoot IT zeker aanraden aan andere mensen die een fotograaf zoeken voor een bruiloft of iets soortgelijks!


23-10-2017

2 september was ze aanwezig op onze bruiloft. Merel is een gezellige vrouw, die heel mooi alles heeft vastgelegd. Ze stuurde goed tijdens de shoot, had leuke ideeën voor foto's en was niet zichtbaar tijdens het officiële moment. De foto's heb je ook snel in je bezit. Super blij met de foto's


04-10-2017

Zoals Merel in haar Blog heeft aangegeven wilden wij helemaal geen fotograaf. .1. we houden niet van foto's 2. Dat kunnen vrienden toch ook, een fotootje maken? Zo dachten wij er tot grote verbazing van onze vrienden over, echt GEEN fotograaf? Ook niet voor een paar uurtjes? Toen gingen we al een beetje wiebelen. De bruiloft van vrienden op 7 juli jl. was doorslaggevend, prachtige foto's van Merel werden nog dezelfde avond gepresenteerd. Dat wilden wij toch ook!! Onze lieve vrienden hebben Merel " cadeau" gedaan. Een prachtig cadeau!! Ook al hebben we nog niet onze foto's binnen op haar blog hebben we er al een aantal mogen bewonderen. Merel is heel fijn om op je dag te hebben. Ik heb haar acties bijna niet meegekregen waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde. Uiteraard zit er ook een kleine shoot aan vast maar als zelfs ik dat aandurf :-). Merel heel erg bedankt! !!


29-08-2017

Ik ben nu 3x bij merel geweest 2x voor een love shoot en 1 keer voor de shoot alleen voor mij zelf. De eerste keer vond ik al super samen met mijn vriend hebben we super mooie foto's gemaakt en werden we allebij op ons gemak gesteld. even een praatje voor af en een hele ontspannen sfeer tijdens de shoot de 2e keer was precies het zelfde net zo leuk als de eerste keer afgelopen woensdag alleen bij merel geweest en wat voelde ik me zelf weer op mijn gemakt bij haar! Merel is een lieve vrouw die weet wat ze doet en is goed in haar vak!Stel ik ga ooit trouwen & krijg kinderen wil ik zeker dat merel dit vast leg echte aanrader !Liefs myrthe


24-08-2017

Super mooie fotos !! Was een top dag.


17-08-2017

Merel heeft de bruidsreportage vast gelegd van mijn nichtje in de lente dit jaar. Ook al was ik niet bij alle momenten van de dag bij, heb ik wel genoten van de momenten die ik wel kon zien. Ik onthoud merel zeker voor als ik zelf ga trouwen, wat een geweldige creativiteit ze beschikt en plezier in haar werk. Zeer prettig in de omgang ook. Foto's die ik meegekeken heb als eindresultaat zijn van hoog niveau, en wat waren het er veel! Ga zo door Merel!Groetjes Ilona


17-08-2017

In een kennismakingsgesprek met Merel hebben wij onze wensen besproken. Het was erg fijn om op deze manier met elkaar alles door te spreken. Op onze dag hebben we genoten van de kwaliteit en precisie van Merel haar werk. Het eindresultaat van de foto's is fantastisch en boven verwachting!


17-08-2017

Het werd de spannendste dag van ons leven maar Merel heeft ons echt een heerlijke ontspannen dag bezorgd! En ook veel gelachen als ik er aan terug denk haha! :) Wat een enthousiasme en creativiteit heeft ze, ze weet je op de leukste manieren neer te zetten, alles voor de mooie foto's. Verder was Merel ontzettend prettig in de omgang en ze deed alles wat onze wensen waren. Superblij met het eindresultaat, kreeg ruim 1700 foto's, echt geweldig !!


17-08-2017

Een hele prettige samenwerking gehad met Merel Shoot it! Enkele weken van te voren afgesproken om rustig kennis te maken en de dag in detail door te spreken. Wij hadden zelf wensen en ideeën en Merel had zelf nog praktische suggesties. Op de dag zelf was het erg ontspannen en Merel voelde als onderdeel van de groep en dat is echt zo goed bevallen. Een ontspannen sfeer maar je ziet dat Merel weet waar ze mee bezig is. Dolblij met de foto's en we kijken met een big smile naar onze trouwdag terug en op de prettige samenwerking! Echt een aanrader!


17-08-2017

Merel bruist van de positive energie is gezellig en denkt mee en wij waren heel erg blij met haar input toen onze huwelijksdag totaal in het water viel (door de regen). Lieve Merel ondanks dat we geen foto buiten hebben kunnen maken hebben we toch een mooie reportage, even anders dan normal net als wij ;) nogmaals bedankt hier voor. Liefs Martin en Kiona


17-08-2017

Vorige maand zijn wij getrouwd en ik had geen betere fotograaf kunnen wensen. Van s' morgens vroeg tot halverwege het feest. Mijn inmiddels man en ik zijn onervaren met foto's maken maar door merel leek het de normaalste zaak van de wereld. Ze stelde ons erg op ons gemak. Ze was op de achtergrond als ze op de achtergrond moest zijn en op de voorgrond als ze op de voorgrond moest zijn. Nu inmiddels hebben we de foto's ontvangen en dan denk je ze zijn al uitgezocht maar nee je krijgt ze allemaal. En stuk voor stuk zijn het prachtige foto's! Als je een fotograaf zoekt en het nog niet zeker weet twijfel niet meer want Merel is echt super!!


17-08-2017

Merel heeft onze trouwdag vastgelegd op 1 juli 2016. Van te voren 2 gesprekken gehad en ook duidelijk onze wensen kunnen doorgeven. Merel is een enthousiaste meid waar je, je direct op je gemak voelt. Het is gewoon gezellig om haar erbij te hebben. Ze is creatief, denkt mee en niets is te gek. De dag na de bruiloft kregen wij al direct een preview, ontzettend leuk.Wij zijn erg tevreden over Merel en raden haar zeker aan!Rick & Lisanne


17-08-2017

Het was een fantastische dag met super foto's BedanktGroetjes Nikky & Sabrine


17-08-2017

Op 24 juni 2016 heeft Merel onze trouwdag vastgelegd. Van tevoren kwam ze bij ons langs om alles door te spreken. In aanloop naar de grote dag hebben we ook nog meerdere malen contact gehad, zodat alles vlot en vloeiend zou verlopen. Merel heeft onze trouwdag perfect vastgelegd. Merel heeft oog voor detail en weet mooie plekjes op te zoeken om foto's te maken. Ze is gedurende de hele dag bij ons geweest, maar weet zichzelf op zo'n manier op te stellen, dat ze helemaal niet opvalt en toch de mooiste momenten vastlegt. Uiteindelijk mogen wij nagenieten met hele mooie foto's. De groepsfoto met de leerlingen uit Elsbeth klas moest, ivm de naderende zomervakantie, binnen 10 dagen geleverd worden. Merel heeft dit voor elkaar gekregen, super service!Groetjes Martin en Elsbeth


17-08-2017

Wij hebben weer voor de 2e keer een hele leuke shoot gehad met merel een super meid ! En we komen graag nog een keer terug erg benieuwd naar de foto's bedankt weer! Xxx


16-08-2017

Dankzij Merel Shoot IT heb ik 1 van de mooiste ervaringen van mijn leven opgedaan... Ik heb de eer gekregen mee te mogen werken aan een fotoshoot waarin mijn zwangerschap op een prachtige wijze vastgelegd is..... Mooie foto's die de herinneringen aan de meest speciale tijd van mijn leven mij nooit doen vergeten.... Wat ben ik haar en haar partner dankbaar! Samen vormen ze een geweldig team met een zeer positieve instelling, creatieve ideeën en de beheersing van waar vakmanschap! En dat alles binnen een fijne, gemoedelijke en ontspannen sfeer..... Dank jullie wel!!


16-08-2017

Wij hebben merel leren kennen toen wij een New- born shoot lieten doen afgelopen week voor onze kleine meid. Wij hebben merel ervaren als een lieve, rustige en gezellig meid die alle tijd nam om prachtige foto's te maken. Het eindresultaat zien wij over 2 weekjes en we zijn super benieuwd maar er is geen twijfel over mogelijk dat het schitterende foto's worden! Mochten er in de toekomst weer foto's gemaakt moeten worden dan komen we zeker bij merel terug!


16-08-2017

8 april hebben wij de bellyshoot gedaan! Wat zijn wij super blij met de foto's. Het fijne was dat ik mij op mijn gemak voelde bij merel, alles ging eigenlijk heel vlot en wat was het leuk om dit mooie moment vast te leggen. Super bedankt merel en tot binnenkort met de newbornshoot


16-08-2017

Deze week voor de derde keer een fotoshoot gedaan bij Merel. Na een familie shoot, een belly shoot nu de new born shoot met onze dochter van 2 weken oud. Wat een gave foto's zijn het weer geworden. Merel is creatief en weet van iedere shoot een succes te maken. Ze staat open voor ideeën en heeft zelf ook hele goede ideeën. Wij raden iedereen aan om een fotoshoot te doen bij Merel. Een groot voordeel is dat je alle foto's krijgt en zelf een selectie kunt maken van wat je mooi vindt. Een prima prijs kwaliteit verhouding. Merel, onwijs bedankt voor de super mooie foto's. We zijn er heel erg blij mee!


16-08-2017

Hele leuke,goede geintereseerde fotograve die haar vak verstaat.


16-08-2017

Alweer 4,5 maand geleden zijn wij getrouwd en wat een geweldige dag hebben wij gehad! We genieten nu nog steeds na van deze dag, door middel van de foto's die Merel heeft gemaakt. We kregen een heel veel foto's van deze dag en ze wat waren ze mooi! Ze geven het perfecte beeld van hoe onze dag was, alle mooie momenten zijn vastgelegd. We hebben die dag niets gemerkt van Merel, die ongemerkt en professioneel te werk ging, goed werk Merel, je bent echt een top fotograaf!


16-08-2017

Van de week was je bij ons voor een new born shoot. Wat was het leuk om te doen. Lekker relaxt en wat was je leuk met Tim. Erg blij met de foto's die we al binnen 4 dagen kregen! We komen zeker bij je terug als we weer eens een foto shoot willen doen.


16-08-2017

Super blij met de mooie foto's Merel! Vriendelijk prijsje en super kwaliteit en snelle service


16-08-2017

Wij hebben Merel en haar man Erwin leren kennen op de trouwbeurs in Stolwijk. Merel heeft echt een eigen stijl van fotografie die ons meteen aansprak. Ze heeft oog voor details, heeft originele ideeën en weet de sfeer en emoties goed vast te leggen. Niet alleen Merel heeft talent, maar ook haar man Erwin! Hij heeft namelijk onze trouwdag gefilmd. Wij zijn blij dat wij onze prachtige trouwdag hebben laten vastleggen door Merel Shoot IT!


16-08-2017

Wij hadden een erg fijne ervaring met Merel. Al bij het maken van de afspraak reageerde ze snel en kwam ze met leuke ideeën. Het resultaat was ook super mooi! We zijn er erg blij mee.


16-08-2017

Hele fijne en goede fotograaf! Wij hebben supermooie fotos gehad.


16-08-2017

Merel is een vrolijke jonge vrouw die onze bruiloft op een prachtige manier heeft vast gelegd. Toen wij haar leerde kennen tijdens het kennismaking gesprek voelden het goed, er ontstond gelijk een klik. Het was een fijn gesprek en heel duidelijk, wij kregen haar nummer voor het geval we vragen hadden. Tijdens de dag zelf was ze erg vrolijk en al snel kwamen gasten naar ons toe over hoe leuk ze is. Ze maakt heel ontspannen foto's en ze valt niet op, bij sommige foto's vragen wij ons ook af hoe het kan dat ze die heeft gemaakt. Ondanks dat ze de locaties nog niet kenden heeft ze alle mooie plekjes op gezocht en prachtige foto's gemaakt. Ze geeft duidelijk gehoor aan elke wens die je hebt. Met de bijna 1000 foto's waren wij heel blij, je krijgt bijna elke foto die ze maakt. Wij zien haar snel op bruiloften van vrienden, iedereen was super enthousiast! Lieve Merel, dank je wel!"


16-08-2017

Merel is vrolijk, enthousiast en weet mensen op een prettige manier aan zich te binden. Ze was op korte termijn beschikbaar voor een gesprek en erg flexibel. Het eerste gesprek verliep erg prettig en Merel dacht op een leuke manier mee over de invulling van de bruiloft, de tijd daaromheen en de rol die zij hier zelf in kon spelen zonder hierin sturend over te komen. Tijdens de bruiloft zelf weet Merel altijd de juiste positie te vinden voor de mooiste foto's. Dit doet ze zonder op te vallen, Merel blijft volledig op de achtergrond zolang dit nodig is. Verder is Merel ook gewoon leuk om als gast te hebben, ze weet zich goed binnen de groep te begeven en mensen komen voortdurend naar je toe om je te vertellen hoe leuk ze is. Verder, iets waar iedereen het over eens is, zijn de foto's die ze maakt fantastisch. Merel houd zich aan alle afspraken die ze met je maakt en is iemand die je dag nog beter maakt. Bedankt Merel!


16-08-2017