Reviews

Reviews

Laat een review achter!

Review plaatsen

Merel Shoot It logo
Merel Shoot It

Review plaatsen

We kende Merel haar kwaliteiten al van eerdere fotoshoots. De communicatie met zowel Merel als met Erwin is heel plezierig, met snelle reacties en duidelijke communicatie. Merel is in staat om iedereen snel op zijn/haar gemak te stellen. Dit deed ze direct op de trouwdag zowel bij ons als bruidspaar als bij onze (en andere aanwezige kinderen). Ze smelt samen met de gasten, waardoor ze niet opvalt als fotograaf. Hierdoor krijg je échte foto’s waarbij ze de pure momenten weet te vangen. In plaats geposeerde foto’s. Ze leveren een snelle service, we kregen al heel snel een sneakpreview toegezonden met prachtige foto’s om verder na te genieten van onze dag. We zijn zeer tevreden en bevelen Merel dan ook zeker aan!


18-03-2024

Het was in 1 woord TOP, zowel op persoonlijk als uitvoerend vlak. Direct bij de kennismaking hadden wij een vertrouwd gevoel en had Merel een gezellige klets. Alles was goed voorbereid en daardoor hadden wij direct het vertrouwen. Op de trouwdag zelf hebben wij genoten van haar enthousiasme. En ook de zaken na de bruiloft worden heel netjes en goed afgewerkt. Zo hebben wij een sneak-preview boekje ontvangen, waar we erg blij mee waren. We waren gedurende de samenwerking blij met alle tips die Merel ons heeft gegeven. Een voorbeeld hierin is de snelheid in de fotoshoot wat betreft positionering etc. Merel is ook erg betrouwbaar in tijd/planning en komt afspraken altijd na.


18-03-2024

Lieve Merel en Erwin,We zijn super blij met de foto’s van de newbornshoot. Wauw wat heb je een engelen geduld Merel. Ons zoontje Koen is 2,5 jaar en voor hem is zo’n fotoshoot niet zo interessant als het speelgoed, maar daar speelde Merel super goed op in. Daarnaast had ons dochtertje soms wat last van krampjes en ook daar nam ze alle tijd en rust, zodat we allemaal echt op ons gemak konden zijn.Erwin jij bedankt voor de hele snelle reacties op onze e-mails.Wat ons betreft was dit niet de laatste keer dat je ons voor de lens hebt gehad. Een aanrader voor iedereen!Veel liefs


18-11-2023

Merel en Erwin hebben onze trouwdag 2 maanden geleden prachtig vastgelegd. Wij zijn er enthousiast over de foto's en video. En het gesprek was open en gezellig, waardoor we er nog meer zin in hadden. Een echte aanrader dus. Juist de combinatie van fotografie en vidiografie!


04-11-2023

Een aantal weken geleden bij Merel een zwangerschaps-shoot gedaan. Tijdens de shoot voelden wij ons ontzettend op ons gemak en was het een ontspannen sfeer! We zijn super tevreden over het eindresultaat. Het zijn echt prachtige foto's geworden! Merel heeft de foto's eerder dan verwacht gestuurd wat een hele leuke verrassing was :) Nogmaals bedankt Merel!


12-10-2023

Wij hebben een onvergetelijke huwelijksdag gehad! Het was heel fijn om Merel als trouwfotograaf te hebben! Ze is heel flexibel en denkt goed mee. Ze stelt je op je gemak tijdens het foto’s maken waardoor het heel relaxed gaat! De communicatie vanaf de offerte aanvraag t/m de dagzelf verliep ook super goed. Een echte aanrader!


18-09-2023

Een fantastische fotograaf die de mooiste plaatjes aflevert & de fijnste sfeer creëert. Ze laat je ontspannen en voornamelijk genieten van het moment. Ze kijkt goed naar de details van o.a. de omgeving en weet precies de goede momenten vast te leggen. Ook de gasten hebben meerdere keren aangegeven hoe leuk & goed ze het deed. We hebben een prachtige review ontvangen en kunnen niet wachten op de rest! Als we iemand aan kunnen raden, is het Merel wel! Ze was zoals ze dat mooi kunnen zeggen; de kers op de bruidstaart! Liefs Robbin & Elvera


18-09-2023

Pas een loveshoot gedaan voor onze trouwkaarten. En wow: wat een mooie foto's! De shoot was heerlijk ontspannen en het resultaat mag er meer dan zijn! Op naar onze trouwdag met Merel en Erwin!


04-09-2023

Op 25 augustus 2023 zijn wij getrouwd. Merel was onze fotograaf en wat waren wij daar blij mee! Vanaf de eerste afspraak voelden wij een klik en wisten we meteen dat we jou als fotograaf wilden. Je gaf veel goede tips en stelde ons op ons gemak. Jouw positiviteit, humor en enthousiasme tussendoor zorgde bij ons ook voor ontspanning tijdens het maken van de foto’s en dat is heel fijn op zo’n dag! De preview met foto’s die we al hebben ontvangen zijn prachtig en we zijn zo benieuwd naar de rest. Nogmaals lieve Merel, dankjewel voor alles! Je bent een geweldige fotograaf. Liefs


28-08-2023

Lieve Merel en Erwin, Dit was onze derde fotoshoot bij jullie en dit keer met onze hele familie. Bedankt voor de mooie, pure foto’s van onze familie! Niet iedereen was op zijn gemak tijdens de fotoshoot, maar door Merel’s tips, geduld én humor zijn alle foto’s mooi gelukt en is iedereen blij met het resultaat. Extra bijzonder om te zien is hoe jij elke keer de kindjes spelenderwijs, rustig maar goedlachs op de foto weet te zetten. De communicatie vooraf verliep super snel, vriendelijk en duidelijk. Tot de volgende keer! ;)


29-06-2023

Lieve Merel en Erwin, Dit was de derde fotoshoot bij jullie en dit keer met onze hele familie. Bedankt voor de mooie, pure foto’s van onze familie! Niet iedereen was op zijn gemak tijdens de fotoshoot, maar door Merel’s tips, geduld én humor zijn alle foto’s mooi gelukt en is iedereen blij met het resultaat. Extra bijzonder om te zien is hoe jij elke keer de kindjes spelenderwijs, rustig maar goedlachs op de foto weet te zetten. De communicatie vooraf verliep super snel, vriendelijk en duidelijk. Tot de volgende keer! ;)


29-06-2023

Merel, wat zijn wij blij dat jij onze fotograaf was op onze bruiloft. Toen wij langs kwamen voor een gesprek voelde het gelijk al goed. Jou enthousiasme, professionaliteit en creativiteit werden zeker gewaardeerd. Wij hebben nu een preview van de foto’s ontvangen en zijn hier al zo blij mee! Kunnen niet wachten op de rest. Nogmaals super bedankt voor alles.


28-06-2023

Afgelopen zaterdag zijn we getrouwd. Merel en Erwin waren hierbij aanwezig voor de fotografie en videografie. Wat een toppers! Ze denken mee, geven tips, maken schitterende foto's en het zijn bovenal hele fijn mensen. We raden ze iedereen aan.


28-06-2023

Op vrijdag 23 juni 2023 zijn wij getrouwd en Merel was onze Fotograaf! We hadden echt geen betere kunnen wensen! De communicatie vooraf was goed, het eerste gesprek voelde heel vertrouwd & op de dag zelf leek ze meer een vriendin dan een fotograaf! Ze is heel makkelijk in de omgang en voor stellen die helemaal niet zo van foto’s houden (wij dus) weet ze er echt een feest van te maken! Met 2 kinderen van 7 & 2 was het ook bog maar de vraag hoe het zou gaan lopen, die van 2 kan namelijk behoorlijk eigenwijs zijn maar we merkten al snel dat Merel hier ook veel ervaring mee heeft want die kreeg alles voor elkaar!! Wij hebben geen moment getwijfeld over of we mooie foto’s zouden krijgen want alles voelde heel goed! En dat bleek uiteindelijk ook toen we de previeuw kregen op de avond van onze bruiloft! De eerste foto’s waren prachtig en we kunnen niet wachten om de rest te zien!! We hebben een prachtige dag gehad en daar heeft zij zeker aan meegeholpen!!


28-06-2023

Merel was onze fotograaf op onze bruiloft. We trouwden in februari 2023 in Renesse, Slot Moermond. Vanwege de afstand zijn de voorbereiding per e-mail en telefoon gegaan. Merel en haar man dachten over alles mee om de dag zo soepel als mogelijk te laten verlopen. Wanneer we vragen hadden, kregen we altijd snel een reactie terug. Op de trouwdag was Merel de hele dag aanwezig om foto's te maken. Ze gaf aanwijzingen en ging rustig haar gang. Fotografeerde ook veel kleine details. Soms waren we zelfs even vergeten dat ze er was. Voor ons was dat goed, want wij gaan niet zo graag op de foto. Merel stelde ons gerust en zorgde er tijdens de officiële fotomomenten voor dat het niet te stijfjes was. En wat we ook heel fijn vonden, is dat Merel ook goed om kan gaan met spelende en bewegende kinderen. Ook zenuwachtige opa's en oma's kan ze geruststellen. In de eerste week na de bruiloft hebben we een 'voorproefje' van de foto's mogen ontvangen. Dat was erg leuk! En al vrij snel kregen we alle foto's binnen. Ze zijn erg mooi en we genieten er nog steeds van. We hebben er drie laten vergroten voor aan de muur thuis en die zijn ook prachtig. Merel, bedankt voor de mooie herinneringen aan onze trouwdag!


15-06-2023

Dit is de 2e keer dat wij bij Merel foto’s hebben laten maken. Dit keer hadden wij een newbornshoot cadeau gekregen.Merel stelt je heel erg op je gemak en het voelt allemaal niet zo geposeerd. Voor onze peuter van drie had ze allerlei trucjes in petto, zodat het voor haar ook nog leuk bleef!Het eindresultaat is prachtig geworden. Bedankt lieve Merel voor de mooie foto’s en leuke ochtend.Liefs, Familie de Meij


05-06-2023

Wij wisten niet welke fotograaf we wilden voor onze bruiloft, en via via kwamen we terecht bij Merel. Na een kennismakingsgesprek wisten we het zeker; we willen Merel als onze trouwfotograaf. En de videograaf was ook gelijk geregeld. Erwin (de man van Merel) heeft op onze dag alles gefilmd en Merel was er voor de foto's en de nabewerking. Merel en Erwin geven veel tips; ze hebben meegedacht over het draaiboek en of het allemaal haalbaar was. Het uitzoeken van de foto's voor ons trouwalbum duurde (door ons) wat langer, en wat is het dan fijn om een mailtje te krijgen met of het allemaal wil lukken. We zijn heel blij met de foto's, het trouwalbum en de trouwfilm! Merel en Erwin, bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft!


04-06-2023

Het was heel fijn om Merel en Erwin op onze bruiloft als fotograaf en videograaf te hebben. Het was fijn om met hun te werken en ze waren heel goed.


04-06-2023

Wij konden Merel al van een eerdere fotoshoot en dat was ook precies de reden om haar te vragen om onze bruiloft vast te leggen. Merel is erg professioneel, de communicatie is vanaf dag 1 top en kundig geweest. Ze heeft ons erg geholpen en gaf veel tips die wij van niemand hebben gehoord maar wel erg belangrijk bleken. Iets wat wij al wisten maar ook onze gasten spraken vol lof over Merel en waren onder de indruk van haar kundigheid en haar gezelligheid. Buiten haar professionaliteit bracht ze ook veel rust door ons continue gerust te stellen op deze spannende dag. Al met al was het een feestje om dit met Merel te doen en verliep de fotoshoot erg ontspannen en hebben we de rest van de dag amper gemerkt dat Merel aan het werk was rondom ons heen.


04-06-2023

Wij zijn erg tevreden over Merel. Duidelijk en uitgebreid mailcontact, fijne tips gehad. Wordt ook goed meegedacht over de planning, snelle reactie. Onze oudste dochter (4) wilde op gegeven moment niet meer op de foto en toen mocht ze samen met Merel een foto maken, dat vond ze heel erg leuk. Vanuit de gasten hoorden we ook alleen maar positieve reacties over de fotograaf.


04-06-2023

Merel, onze complimenten! Wat ben je een fijne, gezellige, spontane vrouw. Je hebt super leuke ideeën, je bent geduldig, lief voor kinderen en maakt fantastische foto's. Bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft. Liefs, Robin en Michelle


04-06-2023

Merel is een fijne fotograve ze laat je oprecht lachen. Het eindresultaat is erg mooi.


08-05-2023

Alweer voor de derde keer foto's laten maken door Merel. En het is niet voor niets dat we steeds weer bij haar terug komen! Altijd vriendelijk, professioneel en meedenkend! En natuurlijk prachtige foto's als eindresultaat!


08-05-2023

Bij Merel heb ik samen met een goede vriend van me een "couples shoot" gedaan. Tijdens de shoot hebben we veel gelachen. Merel vertelt duidelijk hoe je moet kijken en staan wat erg fijn is als je altijd ongemakkelijk op foto's staat. We werden gastvrij onthaalt en er was zelfs nog tijd om wat individuele foto's te schieten. Een volgende keer zou ik weer naar Merel gaan!


08-05-2023

We had our newborn shoot with Merel just one week ago and..surprise! we received the photos today…WOW! Despite the difficulties of shooting with a two weeks old Merel managed to deliver beautiful pictures that make sure we will cherish this period for the rest of our lives. Thank you Merel for the patience, nice talk and amazing work!Love, Sara, Alex & Vicky


08-05-2023

Vorige week voor de derde keer een fotoshoot gehad bij Merel. Dit keer was het een bellyshoot met onze dochter erbij! Merel stelt je erg op je gemak en denkt mee in mogelijkheden. Ook geeft ze goede tips en is het erg fijn om bij haar voor de lens te staan. Ze is van alle markten thuis en stelde onze dochter van 1,5 tijdens de shoot op haar gemak en probeerde haar te vermaken om haar zo goed mogelijk voor de lens te krijgen. Weer onwijs blij met het eindresultaat. Merel onwijs bedankt en met newborn shoot weten we jullie zeker weer te vinden! Liefs, Anouk, Floyd en Noor


08-05-2023

Hi Merel, super fijn dat wij foto's van onze kinderen bij jou konden laten maken. Je had hele creatieve oplossingen voor het maken van mooie en spontane foto's. Ik zou het iedereen aanraden. Succes!


24-04-2023

Wij hebben na 2x een shoot bij Merel, gisteren onze belly shoot gedaan. Merel is zo spontaan, professioneel en creatief! Wij werden erg op ons gemak gesteld en kregen de beste tips voor de mooiste foto’s. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat. Mocht je twijfelen over een fotograaf, schakel Merel in. Wij komen zeker terug.


14-04-2023

Alweer voor de derde keer foto's laten maken door Merel. En het is niet voor niets dat we steeds weer bij haar terug komen! Altijd vriendelijk, professioneel en meedenkend! En natuurlijk prachtige foto's als eindresultaat!


24-02-2023

Vorige week met onze 3 weken oude baby en dochter van bijna 2 een newborn shoot gehad, de foto’s nu al ontvangen, en wat is het resultaat van de shoot toch prachtig geworden! Bedankt Merel!


23-12-2022

Hi Merel, Superleuk die foto’s, we zijn er heel blij mee en zo snel al. Heel leuk gedaan, heerlijk jou enthousiasme werkt aanstekelijk, met een prachtig resultaat. Groetjes en bedankt!


02-12-2022

Vorige week hebben wij een newbornshoot gehad met onze zoon van 2,5 week oud. We hebben de foto's nu al binnen (super snel) en zijn echt helemaal verliefd op het resultaat, de foto's zijn prachtig geworden! De combinatie van zwart-wit en kleur foto's maakt dat elke foto op zijn mooist naar voren komt, puur en liefdevol. Wij komen zeker nog eens terug bij Merel!


30-11-2022

We hadden Merel al vaker aan het werk gezien op andere bruiloften en na onze verloving wisten wij gelijk: Merel willen we graag als trouwfotograaf! Na contact opgenomen te hebben kregen we al snel een reactie dat ze (gelukkig!) kon op onze trouwdag. Voor de grote dag zelf was het contact al erg prettig en gaf Merel al wat goede en nuttige tips. Hoewel wij niet heel erg gemakkelijk zijn voor een camera stelde Merel ons vooraf en tijdens de dag zelf juist erg op ons gemak en tijdens sommige momenten heb je niet eens door dat ze er is, zo goed mengt ze zich in het geheel van de dag. Ze heeft ook echt een oog voor detail en weet die details op een creatieve manier vast te leggen. Het gevoel wat wij op onze trouwdag hadden is ook zo duidelijk terug te zien op de foto's. Het geluk en de blijdschap spatten er vanaf, maar ook de emotionele momenten weet ze goed vast te leggen. De aanwezigheid van kinderen is voor Merel ook geen probleem: ze neemt ze mee in haar creativiteit en weet ze heel goed vast te leggen! De dag zelf kregen we al een mooie preview/slideshow om aan de gasten te tonen tijdens het feest en ondanks het hoogseizoen kregen we al heel snel (binnen de aangegeven tijd) de rest van de foto's! We gaan nu ons trouwalbum samenstellen en nog nagenieten met alle foto's. Lieve Merel (en Erwin natuurlijk ook), heel erg bedankt en tot snel!


29-10-2022

Op 23-09-2022 zijn wij getrouwd. Omdat wij al vaker fotoshoots bij Merel hebben gedaan, wisten we gelijk al dat we haar ook wilde als fotograaf op onze bruiloft. En ook daar hebben we geen moment spijt van gehad. Merel maakt zulke mooie foto’s, stelt je op je gemak en ook op onze dochter speelde ze heel goed in. Op een leuke manier heeft ze haar aan het lachen kunnen krijgen voor de perfecte foto’s. Wij hebben er ook voor gekozen om videografie bij te boeken. Ook hier geen moment spijt van gehad. Erwin heeft prachtige filmpjes gemaakt van onze mooie dag. Merel en Erwin zijn een goed team en vullen elkaar perfect aan. Kortom, 2 hele lieve, leuke mensen, maar bovenal heel professioneel en goed in hun werk. Zeker een aanrader!!


29-10-2022

Op 8 augustus hadden wij een familieshoot met Merel in het Loetbos. Het was een prachtige dag en wat hebben wij genoten. Merel wist mooie plekjes te vinden om de foto’s te maken. De sfeer was ongedwongen en lekker speels. Met de kinderen werkte dit fantastisch. Zelfs de kinderen die normaal niet op de foto willen zijn met plezier op de foto gegaan. En hoe! De foto’s zijn zo mooi geworden. Wij zijn heel blij dat we voor Merel shoot it hebben gekozen!


12-09-2022

Onlangs een zwangerschapsshoot gedaan bij Merel! En wat een fijn persoon is zij. Je voelt je gelijk op je gemak en zelfs onze dochter van vier bleek een waar natuurtalent te zijn in het bijzijn van Merel. De foto's zijn een mooi aandenken aan deze bijzondere tijd!


30-08-2022

Na super veel goede berichten en foto’s van Merel hebben wij onlangs met het hele gezin een familieshoot laten doen door Merel! Met een FANTASTISCH resultaat. Ondanks de grote groep, de verschillende mensen en de bloedhitte is het Merel goed gelukt om hele mooi foto’s te maken en deze belangrijke momenten vast te leggen. Zelfs de allerkleinste kreeg ze aan het lachen 😄 Wij zullen ik het vervolg zeker terug komen bij haar & haar zeker aanbevelen. 10+++


26-08-2022

Een fotoshoot van ons gezin stond al heel lang hoog op mijn verlanglijstje. 12 augustus was het dan zover: in het Loetbos. Een week later hadden we de foto’s al en daar geniet ik nu nog elke dag van. De foto’s van de kleinkinderen zijn fantastisch en Merel heeft absoluut mijn gevoel voor ieder kleinkind apart kunnen ‘vangen’. Daar ben ik haar heel dankbaar voor! Kortom een wens is in vervulling gegaan…


25-08-2022

Merel Shoot IT is bij uitstek de partij om in te zetten als bruidsfotografe en videograaf! Een team met een enorm toegankelijke uitstraling en fijn gezelschap bij de spannende momenten. Kortom, persoonlijk als professioneel twee toppers.


22-08-2022

Wij hebben Erwin en Merel ingeschakeld op onze bruiloft om zowel foto's als een video te maken. Wat een fantastische ervaring hebben wij met hen gehad! Merel en Erwin weten precies wat ze doen en dit is ook terug te zien in de foto's! Niks is te gek en ze zijn overal voor in! Daarnaast zijn ze beiden zo spontaan en gezellig dat je je enorm op je gemak voelt en bijna vergeet dat ze de fotograaf zijn en geen gast op je bruiloft. Door de video herbeleven we de bruiloft steeds opnieuw en zien we de reacties van gasten die we niet allemaal hebben kunnen zien op de dag zelf! Super tof om dit in de video wel te zien!


22-08-2022

Wij hadden Merel Shoot IT! al eerder meegemaakt als fotograaf op verschillende bruiloften van familie en vrienden. Toen wij ons bezig gingen houden met de organisatie van onze bruiloft wisten we meteen dat Merel de fotografie moest gaan verzorgen. Merel geeft goede adviezen, denkt graag met je mee, heeft oog voor detail en maakt prachtige foto's! Zowel de communicatie vooraf als op de dag zelf hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen Merel Shoot IT! zeker aanraden!


22-08-2022

Wij hebben Merel ingeschakeld voor onze trouwdag. Beste beslissing ooit. Merel heeft echt vakwerk geleverd. Het is ook grappig om foto's te zien waarvan we niet eens door hebben gehad dat Merel die heeft gemaakt. Ze toonde zich ook flexibel toen ze op mijn verzoek nog een uur langer is gebleven om wat foto's te maken van het begin van het feest. Kortom: echt een topper en een aanrader!


22-08-2022

Voor mensen die er niet van houden om op de foto te gaan, is Merel meer dan een aanrader! Wij mochten onze newborn shoot bij merel doen en alles was heel ontspannen ging vanzelf. Zelfs onze Wess die zijn dag niet had, was helemaal ontspannen!


05-07-2022

Merel is echt een super lieve, betrokken, gezellige, rustige en geduldige fotograaf. Ze zorgt er echt voor dat je op een dag vol spanningen zoveel als kan op je gemak bent en maakt dan ook nog eens super mooie en leuke foto's. Erwin reageert heel snel op je mailtje met vragen engeen vraag is te gek. Dus de communicatie is ook echt top! Super blij dat we voor je jullie hebben gekozen en zouden dit ieder bruidspaar aanraden! Liefs van ons!


28-06-2022

We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen dan Merel! Niet alleen had ze de beste tips om ons te laten ontspannen, ook wist ze de kleinste momenten op beeld vast te leggen. Het was enorm gezellig om haar erbij te hebben. We hebben de foto's al talloze keren bekeken en zijn er enorm blij mee!


28-06-2022

Een aantal weken geleden hebben we een familieshoot gedaan en wat zijn de foto's prachtig geworden!! Dank je wel Merel, je bent echt een topper!


21-06-2022

Vorige week hebben wij een bellyshoot gehad bij Merel. Bij binnenkomst stelt Merel je gelijk op je gemak en tijdens de shoot is ze ook heel lief. Inmiddels de foto's binnen en wat een onwijs mooie foto's zijn het geworden! Wij zijn er heel erg blij mee. Dank je wel. We komen graag weer bij je terug voor een newbornshoot. Tot snel! Liefs Mandy & Mike


09-06-2022

Begin mei een bellyshoot gedaan bij Merel. Ze weet precies hoe ze je mooi op de foto moet zetten op allerlei verschillende manieren en goede kleding tips/advies. Ik heb hele mooie complimenten van haar gehad wat me meer zelfvertrouwen gaf alle complimenten aan Merel voor de onwijs mooie foto's die ze gemaakt heeft!! Ik ga zeker nog eens naar haar voor een shoot!


30-05-2022

Een paar weken geleden hebben wij een shoot gehad bij Merel met ons dochtertje! Dit was super, ze deed het heel goed en was leuk met de kleine meid! Nam hiervoor de tijd! De foto's zijn dan ook super mooi geworden! Komen hier zeker weer terug!


30-05-2022

Wij hebben een newbornshoot gehad van Merel. En wat doet ze dit goed. Straalt rust uit, maar is ook gezellig en staat open voor wensen van ons. Komt zelf ook met leuke ideeën! Neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader. En vorige week een erg leuke verrassing. We kregen zomaar een mini fotoboekje van de shoot in de bus. Te leuk!


30-05-2022

Wij zijn nu al voor de derde keer bij Merel geweest, en elke keer zijn we super blij met de foto's! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!


30-05-2022

Gisteren hebben wij met ons zoontje een onwijs toffe cupcake shoot gehad met Merel. Dit was onze 4e fotoshoot dit jaar bij Merel, ze is zo onwijs goed in haar werk en het is altijd zo gezellig! De foto’s zijn bij iedere shoot stuk voor stuk prachtig geworden, en we kunnen niet wachten om het eind resultaat te zien van de cupcake shoot!


30-05-2022

Wij hebben bij Merel de newbornshoot gedaan, en wat was dit onwijs leuk! Ze stelde ons erg op ons gemak, waardoor de foto's ook echt spontaan werden en niet te geforceerd. Je merkt dat ze er onwijs plezier in heeft en weet wat ze doet. Toen we alle foto's binnen kregen, hebben we ze echt met een brede glimlach bekeken. We gaan zeker terug komen als we weer wat willen vastleggen. Bedankt Merel!


30-05-2022

We hebben een hele leuke familie-shoot met Merel gehad! Gewoon heel relaxt en ongedwongen, dat is altijd fijn :) De foto's hadden we al heel snel binnen en het resultaat was super. Bedankt Merel en Erwin!


30-05-2022

Merel is een professionele fotograaf. Onze familiefoto's heeft ze heel ontspannen gemaakt. De kwaliteit van de foto's is echt top! We zijn heel blij met het resultaat.


30-05-2022

Zo blij met alle foto’s die we hebben laten maken bij merel! Inmiddels al voor de 3e keer geweest en er komen er zeker nog meer. De minishoots zorgen ervoor dat je voor een leuk prijsje toch weer mooie foto’s in huis hebt! Professioneel, ontspannen en met passie voor haar werk!


30-05-2022

Erg tevreden over de fotoshoot van ons gezin. Het resultaat mocht er ook zijn. Heel veel mooie foto's. Zeker een aanrader!


30-05-2022

Recent een super leuke shoot gehad bij Merel! Wat een leuke, lieve vrouw! En wat een prachtig resultaat!!! Super blij met de foto's


30-05-2022

Merel heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Ze was flexibel, open voor suggesties en erg behulpzaam. Ze straalt een zeer positieve energie uit wat zeer gewaardeerd werd door ons en ook onze gasten. Verder toont Merel zelf initiatief om de mooiste, gekste en/of leukste momenten op de foto vast te leggen. Wij kunnen haar dan ook van harte aanraden!


30-05-2022

Merel heeft onze winterwedding vastgelegd. We zijn tevreden met de foto's en zijn blij met de snelheid waarop wij deze kregen na onze bruiloft. Tijdens het maken van de foto's is Merel enthousiast en weet ze iedereen aan het lachen te krijgen. De communicatie verliep heel soepelen snel. Merel heeft ook onze newbornshoot gedaan waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn! Wij zullen Merel zeker vaker vragen om mooie momenten vast te leggen.


30-05-2022

Merel heeft hele mooie foto`s gemaakt, ook momenten waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Heel spontaan en relaxed. Wij hadden niet eens door dat ze foto`s liep te maken. Zo fijn dat Merel met je mee denkt met de foto`s. Een echte aanrader! Bedankt voor de foto`s van onze fantastische dag Merel!


30-05-2022

Wij zijn onlangs getrouwd en hebben onze bruiloft vast laten leggen door Merel en Erwin. Wat een fantastische ervaring hebben wij gehad; het was ontzettend gezellig en de foto's zijn prachtig geworden. Ik zal Merel Shoot IT aan iedereen aanbevelen!!


30-05-2022

Begin mei zijn wij in de studio langs geweest voor een belly shoot en wat zijn de foto's gaaf geworden! Merel stelt je snel op je gemak, geeft tips over je houding en maakt foto's vanuit alle hoeken. Zelfs mijn partner (die eerst niet mee wilde) is heel blij dat hij er bij was. Heb net ook een aanvraag gedaan voor de newborn shoot, kijk er nu al naar uit! ♡


30-05-2022

Met haar vrolijkheid en vriendelijke lach weet Merel het voor elkaar te krijgen om zelfs twee mensen die niet zo houden van het maken van foto's zich op het gemak te laten voelen. Voor mijn belly shoot was dat echt heel fijn, zeker omdat je jezelf best op een kwetsbare manier toont. Het resultaat is ook super en ook nog eens heel snel geleverd.


01-03-2022

Wij zijn een paar jaar geleden voor het eerst bij Merel geweest voor foto's. Inmiddels heeft ze ons al veel vaker op de foto gezet! Bellyshoots tijdens de zwangerschappen. Newbornshoots, kerst, valentijn of zomaar om weer eens mooie foto's van ons als gezin te hebben. Alle foto's zijn even mooi geworden. En hoe fijn is Merel om mee te werken! Altijd lief en zo rustig en begripvol.


16-02-2022

Lieve Merel,Een jaar na onze bruiloft, die je fantastisch hebt vastgelegd en waarvan je een mooi album hebt samengesteld, hebben we gekozen voor de valentijn minishoot. Daar hebben we weer mooie foto's van mogen ontvangen! Super bedankt! We komen zeker weer terug voor een nieuwe shoot. Liefs


04-02-2022

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor MerelShootIT als onze bruidsfotograaf! Wij hebben Merel nu 2 keer mogen meemaken en ze is altijd enthousiast en bruist van de energie. Ze is zeer benaderbaar, ontspannen en mengt zich goed tussen de gasten. Ze heeft ons de hele dag enorm op ons gemak gesteld.Wij hebben ervoor gekozen om onze gasten te verrassen met een SUPRISE WEDDING. Van begin tot eind heeft Merel goed meegedacht over de uitvoering hiervan en hoe ze deze zo goed mogelijk vast kon leggen. Dit heeft zij fantastisch gedaan, wat overduidelijk terug te zien in de foto’s die zij heeft gemaakt!Ook na onze bruiloft is er super contact geweest over het samenstellen van het trouwalbum. Erwin is erg meedenkend en reageert altijd vlot!Als 100ste bruidspaar was onze dag extra bijzonder. Wij hebben enorm genoten om met MerelShootIT samen te werken. Lieve Merel, onwijs bedankt en we zien elkaar snel weer!


23-12-2021

Afgelopen zaterdag een cakesmash gedaan voor onze dochter. Super fijn hoe Merel meedacht over de inrichting. De foto’s zijn echt weer fantastisch geworden. En snel binnen! Heel erg tevreden over Merel. Aanrader!


02-12-2021

Lieve Merel, Ik denk dat wij nu zo sinds 2017 bij jou komen voor fotoshoots. Veel verschillende shoots gedaan en wij moeten er dan wel een uur voor rijden maar, voelen ons bij jou zo op ons gemak. vriendelijk vol ideeën en geeft de juiste aanwijzingen en we zijn dol op jou style van fotograferen van love shoot tot nu een belly shoot en hopelijk zo ook een new born shoot. ga zo door!!


01-12-2021

Zowel een bellyshoot als een newborn shoot gehad bij Merel. De bellyshoot in de studio, ontspannen sfeer en oog voor detail waardoor we een prachtig aandenken hebben aan mijn zwangerschap. De newborn shoot bij ons thuis gedaan, wederom oog voor detail en door de ontspannen houding van Merel hebben we prachtige foto’s van ons gezin. Al met al een aanrader..!!


15-11-2021

Vorige week een newbornshoot gedaan bij Merel, en het was echt super! Wat een fantastische foto's heeft ze gemaakt. We hebben ze echt met een brede glimlach zitten bekijken. Je merkt echt dat Merel er plezier in heeft, en echt weet wat ze doet. Ze stelde ons erg op ons gemak, en zorgde er zo voor dat de foto's spontaan waren en niet te geforceerd.


30-10-2021

Lieve Merel, Wat heb je ons een dierbare fotoreportage gegeven! Ons gezin bij elkaar (uniek) en wat heb je het goed vastgelegd! Puur, speels liefdevol en met humor. Kan niet wachten op onze bruidsfoto’s volgend jaar!


30-10-2021

Merel heeft afgelopen week onze bruiloft mogen fotograferen en eerder al newborn shoot van onze zoon. Wat een prachtige foto’s maakt zij. Wat een klein stukje achtergrond en lichtval al kunnen doen. Ze heeft er een goed oog voor. Door merel voel je je zo op je gemak dat je nauwelijks merkt dat ze met de camera rondloopt. Dik tevreden! Hopelijk kan ze in de toekomst ons nogmaals fotograferen.


17-09-2021

Voor onze kleine boef hebben we een cakesmash shoot geboekt bij Merel. We zijn echt onwijs blij met alle mooie foto’s! Merel heeft onze kanjer prachtig op de foto gezet. Ook tijdens de shoot zelf zat ze vol ideeën om ervoor te zorgen dat er prachtige plaatjes konden worden geschoten. Zeker omdat Boas zelf niet de intentie had om in de cake te graaien! Merel, onwijs bedankt en we kijken uit naar onze familieshoot in oktober!


24-08-2021

Dankzij Merel hebben wij mooie foto's van onze pasgeboren zoon. De snelle levering (binnen 2 dagen) was echt een verrassing! Ook liep het contact voorafgaand erg soepel en snel. Tijdens de shoot voelden we ons meteen op ons gemak en was Merel heel lief voor de baby. Wij kijken uit naar onze trouwdag die Merel ook gaat fotograferen.


24-08-2021

Wauw Merel wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt van ons gezin tijdens de newborn fotoshoot van onze jongste dochter. Het is de derde keer dat we een fotoshoot bij je hebben gedaan en zijn wederom heel erg blij met de geweldige foto’s. Voor het eerst zijn we in de studio geweest en dat is goed bevallen. We nemen zeker weer contact met je op als we weer een fotoshoot willen doen. Onwijs bedankt voor het vastleggen van deze waardevolle momenten! Echt een aanrader!


18-08-2021

We hebben het op prijs gesteld dat Erwin en Merel hun vrije dag hebben opgeofferd voor onze familieshoot. De dag van de fotoshoot was erg regenachtig. Dankzij de flexibiliteit hebben we de shoot op een later tijdstip kunnen inplannen en was zelfs een andere dag nog mogelijk. Wij waren allen erg blij met het resultaat van de prachtige foto's!


05-08-2021

Wij kwamen bij Merel voor de bellyshoot. Het was voor ons de eerste keer dat wij een fotoshoot hadden geboekt. Merel stelde ons erg op ons gemak en het was helemaal niet ongemakkelijk. Ontzettend blij met het eindresultaat mede dankzij Merel haar adviezen! Wij hebben alvast de newbornshoot bij haar geboekt!


04-08-2021

We leerden Merel kennen tijdens een open top trouwlocatie route. Dat was in 2017. Inmiddels zijn we al wat jaartjes verder en heeft Merel zoveel mooie speciale momenten voor ons vastgelegd! Onze liefde, onze bruiloft, mijn zwangere buik, ons dochtertje en laatst weer mijn zwangere buik en mooie familie op de Soesterduinen. Haar lichte en pure stijl is zo mooi! En niet onbelangrijk; een shoot met Merel is altijd een feestje! Merel, je bent een topper!


02-07-2021

Mede dankzij Merel & Erwin hebben wij een prachtige dag gehad en kunnen wij deze dag herbeleven d.m.v. de mooie foto's en de video. De aanwijzingen en het meedenken voor de mooiste foto's en beelden hebben wij als zeer prettig ervaren. Beide zijn ze erg vriendelijk en professioneel. Zeker de videografie is ook een aanrader!


26-05-2021

Wij kozen Merel vanwege haar lichte stijl en zijn hier nog steeds blij mee. De foto's die ze maakte zijn prachtig geworden, waarbij ze ook de spontane momenten wist te vangen. Daarnaast is Merel een heel leuke vrouw, met goede ideeën en zeer flexibel. Echt een aanrader!


26-05-2021

Merel is een fantastisch leuke fotograaf!


26-05-2021

Na aantal fotoshoots te hebben gehad wilde graag dat Merel onze grote dag zou vastenleggen, en dat is helemaal gelukt! Ondanks de corona en alle regeltjes hebben wij onze mooiste dag gehad! We hebben onze liefde kunnen vast leggen door Merel en haar man Erwin. Zo veel positieve reacties gehad van familie, ze vonden hun/jullie samen een leuk stel, en zijn goed op elkaar afgestemd. In voor een praatje op de dag met de gasten. Ook kon je met ideeën komen tijdens de shoot, dit vonden wij heel erg fijn! We kijken met veel liefde terug naar de foto's en de video, een blijvende herinnering voor altijd! We zien jullie snel terug voor een belly en newborn shoot


26-05-2021

Echt een geweldige shoot gehad! Zo leuk om te ervaren. Merel ook echt een power vrouw! Snelle service & prachtige foto's. Helemaal happy! Zeker voor herhaling vatbaar als onze kleine meid wat groter is!


26-05-2021

fantastische dag gehad mede dankzij Merel, ze 'blend' in bij de gasten, is daardoor onopvallend aanwezig en de kwaliteit van de foto's is weergaloos!


26-05-2021

Ik heb Merel foto’s laten maken voor op de website van mijn bedrijf en onlangs foto’s voor Moederdag (actie fotoshoot voor Moederdag). Met haar vriendelijke en open uitstraling weet Merel de rust over te brengen die nodig is voor een ongedwongen “plaatje”. De foto’s van de fotoshoot voor moederdag waren puur en boven verwachting. De tijd stond even stil toen ik het resultaat bekeek. De foto’s toonde echte emotie, “gewoon zoals het was”, precies zoals de wens die ik uitgesproken had. Merel Shoot It is zeer zeker een aanrader!


14-04-2021

Merel heeft hele mooie foto's gemaakt van onze dochter toen ze 1 jaar werd. Dankbaar voor deze mooie foto's! In september zal ze ook aanwezig zijn bij onze bruiloft. Waar we nu al naar uit kijken!


05-04-2021

Samen met mijn vriend een fotoshoot gehad bij Merel. Wij kenden haar van de bruiloft van mij zus waar ze prachtige resultaten heeft geleverd! Nu mochten we er zelf aan geloven en wat zijn we blij!! Onwijs mooie foto’s binnen gekregen en ook nog eens zeer snel. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we Merel zullen berichten! :) Liefs, Esther.


10-02-2021

Lieve Merel, We hebben de zwangerschapshoot bij gehad, de New born shoot en nu ook de cakesmash! Wat staan we iedere keer versteld van de mooie foto's die je maakt! En als we nog een keer een shoot willen doen bellen we jou! Super bedankt!!😍😍 Liefs, Piet, Daphne en Liv 💋💋


23-11-2020

Wij hebben vorige week een familieshoot bij Merel in de studio gehad als verrassing voor mijn ouders! Wij wilden een beetje spontane foto’s en Merel hielp ons hier goed bij. Ze had hele leuke ideeen en het resultaat is super geworden!!Liefs, Familie Altheer


23-11-2020

Merel is een zeer professionale fotografe die je snel op je gemak stelt. Ze luistert goed naar je wensen en maakt door gebruik van verschillende technieken, kleur en omgeving echt de meest prachtige foto's !


23-11-2020

Dankzij de foto's van Merel kan ik een mooi album maken van zowel de zwangerschap als de new born shoots, we zijn hier héél erg blij mee!


23-11-2020

Bij Merel al twee shoots gehad. De eerste was onze bruiloft. Merel legde op een bijzondere manier de mooiste momenten vast. Geen geposeerde foto's maar foto's met emotie die "echt" waren! Door deze fijne ervaring hebben we onlangs nog een shoot op locatie gedaan, en weer was de samenwerking heel fijn en zijn de foto's prachtig!


23-11-2020

Bij Merel hebben we verschillende momenten laten vastleggen; onze bruiloft, een familieshoot en mijn zwangerschap. Ze stelt je op je gemak, reageert snel op mails, komt haar afspraken altijd na en bovenal maakt ze prachtige foto`s! De reportages hebben wij altijd snel in huis gehad, met een sneak preview binnen een aantal dagen. Ze is zeker aan te raden voor shoots voor grote of kleine gezelschappen!


23-11-2020

Wij hebben een bellyshoot en newborn shoot door Merel laten doen en beiden hebben hele mooie foto's opgeleverd. De communicatie vooraf verliep zeer snel en prettig en tijdens de fotoshoots wist Merel ons heel snel op ons gemak te stellen. Wij komen zeker nog een keer terug.


23-11-2020

Mijn ervaringen met Merel zijn echt fantastisch. Om te beginnen geeft ze een fijne persoonlijkheid; ze is prettig gezelschap op speciale momenten in je leven. In de communicatie is ze integer, transparant en snel. Ik raad deze fotografe echt aan iedereen aan die waarde hecht aan iemand met passie voor het werk en liefde voor haar klanten.


23-11-2020

Merel heeft de gave om op een fijne, toegankelijke en gezellige manier aanwezig te zijn maar indien nodig ook daadkrachtig te werk te gaan om het mooiste resultaat te bereiken. Ze heeft super veel verstand van haar vak, wij vonden het top dat zij aanwezig was tijdens onze trouwdag en de foto's zijn prachtig geworden!


23-11-2020

Merel is een hele warme, betrokken en professionele fotograaf. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het album is alles perfect geregeld. Door haar open en gezellige karakter paste ze als familie op onze bruiloft. De foto's zijn een perfecte weergave van het plezier en de emotie die we op onze trouwdag hebben gevoeld. Een herinnering voor het leven!


23-11-2020

Waauw! Vandaag hebben wij onze trouwfoto's opgestuurd gekregen. Wat een plaatjes, je voelt gelijk de sfeer die er die dag was! Merel is echt een top fotograaf en we zijn echt blij dat we voor haar gegaan zijn! Ze is heel spontaan en gezellig en weet op grappige manieren groepsfoto's te maken waar we nu nog steeds hard om lachen. De foto's zijn prachtig en zichtbaar van goede kwaliteit. Volgend jaar gaan we haar zeker opnieuw als fotograaf inhuren bij deel 2 van onze bruiloft!!


23-11-2020

Wat een fijne fotografe is Merel. Ze is ervaren en weet precies wat voor soort foto leuk is bij een omgeving. Grote vriendengroep foto of een bescheiden familiefoto ze weet altijd iedereen er op de juiste manier op te krijgen. Hierdoor krijg je ontspannen en spontane foto's. Ik zou haar zo weer boeken.


23-11-2020

Merel heeft onze bruiloft op 24-07 fantastisch vastgelegd. Ze was een prettige aanwezigheid en stelde ons op ons gemak. Waar nodig, gaf ze kleine tips of aanwijzingen die de foto’s alleen maar mooier maken. Tijdens het diner heeft ze gewerkt aan een voorproefje van de foto’s, zodat de avondgasten ook konden zien hoe onze dag was geweest. Wij kunnen niet wachten op de rest en kunnen Merel alleen maar ontzettend bedanken!!


23-11-2020

Fantastische fotograaf! Stelt je echt op je gemak en maakt prachtige foto's.


23-11-2020

Wat hebben wij mede dankzij Merel een fantastische dag gehad! De fotoshoot 's morgens was ontspannen en gezellig, waardoor we er echt van hebben kunnen genieten. Ook de rest van de dag was Merel op een prettige manier aanwezig en dit werd door veel gasten beaamd. De foto's die we, overigens al na 4 weken hebben ontvangen, geven precies weer hoe de dag was en is een mooie herinnering aan onze bruiloft.


23-11-2020

Een fantastische fotograaf voor je huwelijksdag. Merel heeft onze dag vastgelegd en heeft hierbij aan al onze wensen voldaan. Kwaliteit foto's zijn van hoog niveau en merel weet op de juiste momenten de plaatjes te schieten. Merel is daarbij een fijn mens en past zich moeiteloosaan tussen de gasten en aan je dagprogramma. Ook bij de gasten viel deze kwaliteit op. kortom wij raden Merel Shoot IT van harte aan!


23-11-2020

Heel prettig aanwezig, originele ideeën voor de foto’s en een prachtig resultaat


23-11-2020

Merel is een fantastisch leuke fotograaf!


23-11-2020

Na aantal fotoshoots te hebben gehad wilde graag dat Merel onze grote dag zou vastenleggen, en dat is helemaal gelukt! Ondanks de corona en alle regeltjes hebben wij onze mooiste dag gehad! We hebben onze liefde kunnen vast leggen door Merel en haar man Erwin. Zo veel positieve reacties gehad van familie, ze vonden hun/jullie samen een leuk stel, en zijn goed op elkaar afgestemd. In voor een praatje op de dag met de gasten. Ook kon je met ideeën komen tijdens de shoot, dit vonden wij heel erg fijn! We kijken met veel liefde terug naar de foto's en de video, een blijvende herinnering voor altijd! We zien jullie snel terug voor een belly en newborn shoot


23-11-2020

Merel heeft foto’s van ons genomen in de Soesterduinen en ze wist echt alle mooie plekjes te vinden! We hadden van tevoren aangegeven van spontane foto’s te houden en door de super ontspannen sfeer tijdens de shoot zijn we heel tevreden met hef resultaat. Merel stelt je op je gemak waar nodig, geeft handige tips en is gewoon een heel gezellige en spontane fotografe!


29-07-2020

Vanaf de eerste ontmoeting klikte het direct tussen Merel en ons. Op onze trouwdag voelde ze dan ook als een vertrouwd onderdeel van onze dag. Merel is ontzettend warm, betrokken en professioneel. De foto's zijn een perfecte weergave van het plezier en de emotie die bij onze dag kwam kijken. Een herinnering voor het leven!


21-12-2019

Hele mooie dag gehad en super mooie foto's! Op de dag zelf hebben we niet in de gaten gehad dat Merel foto's aan het maken was, precies zoals we dat wilden.


07-11-2019

Wij hebben op onze bruiloft niemand beter kunnen wensen dan Merel, wat een topper! :)Professioneel, vakkundig en super service, plus nog eens een toppersoonlijkheid.


07-11-2019

Merel heeft prachtige foto's gemaakt en Erwin heeft ontzettend mooie trouwfilm voor ons gemaakt, die nu extra waardevol is geworden.We zijn Merel shoot it erg dankbaar voor de resultaat en kijken er met extra plezier op terug.


07-11-2019

Merel heeft onze bruiloft op een heel professionele, maar toch heel ongedwongen en flexibele manier vastgelegd. Ook wist Merel vele nuttige tips te geven gedurende de dag over vanalles en dit is terug te zien in de vele mooie foto's. Merel zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt (wij zijn niet zo gewend aan fotoshoots). Wij zijn heel erg blij dat Merel onze fotograaf was en hebben dan ook al veel complimentjes in ontvangst mogen nemen.


07-11-2019

Merel denkt echt super mee met de planning en hoe alles zo perfect en passend mogelijk ingevuld wordt. Ik raad haar zeker aan bij iedereen die een fotografe nodig heeft!!


07-11-2019

Merel heeft de gave om op een fijne, toegankelijke en gezellige manier aanwezig te zijn maar indien nodig ook daadkrachtig te werk te gaan om het mooiste resultaat te bereiken. Ze heeft super veel verstand van haar vak, wij vonden het top dat zij aanwezig was tijdens onze trouwdag en de foto's zijn prachtig geworden!


07-11-2019

Birthdayshoot gedaan met onze zoon die bijna 1 word Merel is erg enthousiast en is/was erg leuk met hem. Supermooie foto’s gehad😆😆 Bedankt weer Merel, en tot de volgende keer Liefs Martin, Diana en Johan van Hattem


07-11-2019

Merel is supervriendelijk en professioneel. Ontzettend blij met onze keuze om haar onze bruidsfotografie te laten verzorgen.


29-10-2019

Lieve Merel, We hebben de zwangerschapshoot bij gehad, de New born shoot en nu ook de cakesmash! Wat staan we iedere keer versteld van de mooie foto's die je maakt! En als we nog een keer een shoot willen doen bellen we jou! Super bedankt!!😍😍 Liefs, Piet, Daphne en Liv 💋💋


29-10-2019

Wij hebben vorige week een familieshoot bij Merel in de studio gehad als verrassing voor mijn ouders! Wij wilden een beetje spontane foto’s en Merel hielp ons hier goed bij. Ze had hele leuke ideeen en het resultaat is super geworden!!Liefs, Familie Altheer


29-10-2019

wij kende merel al van een eerdere loveshoot. toen we merel weer ontmoeten op de open trouwlokatie bij de arendshoeve ontving ze ons met open armen. wat een warm persoon lief enthousiant en fantastich in haar vak. ook de man van merel was aanwezig als videograag wat een top team zijn ze samen en ook hij is ontzettend aardig en gezellig . we voelden ons zo op ons gemak bij hun . ze dachten de hele dag mee en gaven ons goeie tips. wij zouden merel shoot it aan iedereen aanraden. Het zijn toppers !


03-10-2019

Al weer een tijdje terug is Merel een aantal keer bij ons thuis geweest voor meerdere fotoshoots. Best spannend vond ik het, zeker de eerste keer voor de geplande milkbath shoot. Best persoonlijk om met je zwangere lijf in een bad met melk te gaan liggen. Zeker aangezien ik niet graag op de foto ga maar wel graag deze bijzondere tijd wilde vastleggen. Maar wat maakte Merel het ontzettend leuk en ontspannen zeg! Dat is ook zeker terug te zien op de foto’s die ik dan ook met trots aan anderen laat zien. Een aantal dagen later hadden we wederom een bellyshoot gepland staan met mijn man erbij. Voor het geval ik die in het bad te persoonlijk vond. Lekker losjes, spontaan en ontspannen werden deze foto’s gemaakt met weer een prachtig en spontaan resultaat. Enkele weken later was daar ons kleine wonder Elin Charlotta. Je kunt wel raden wie er heel snel een mailtje van mij ontving om weer langs te komen voor foto’s 😁 Nogmaals bedankt voor al deze mooie foto’s Merel!


25-09-2019

Al weer bijna een maand geleden hadden wij de Newbornshoot van onze dochter Nina. Het was heel leuk om met onze kleine meid op de foto te gaan. Merel nam de tijd en er was zelfs ruimte om haar tussendoor te voeden, zodat ze zich daarna weer gewillig liet fotograferen. Het resultaat mag er zijn; wat een mooie foto's!!! We zijn er erg blij mee, bedankt!


20-08-2019

Wauw ! ....wat een prachtige familie shoot heb jij voor ons vastgelegd . Hele fijne ongedwongen sfeer waarbij we ons meteen op ons gemak voelde bij je . Ook erg goed en leuk met de kids . Een leuke en lieve persoonlijkheid met een passie voor der vak 💕 Een echte aanrader !


20-08-2019

29 mei 2019 zijn wij getrouwd. Wij hebben een prachtige dag gehad. Dit mede door Merel! Van A tot Z heeft zij ons goed begeleid. Van het kennismakingsgesprek tot het mooie eindresultaat. Merel neemt de tijd voor je, heeft humor, en is echt heel erg goed in haar vak! Wij zijn erg blij met de prachtige foto's. Daarnaast hebben wij haar aanwezigheid op onze dag als zeer erg prettig ervaren! Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf voor jullie onvergetelijke dag dan is: Merel Shoot IT echt een aanrader!


06-08-2019

Voor ons zijn er te weinig woorden om te omschrijven hóe goed Merel paste in de relaxte sfeer van de onze dag. Het klikte vanaf de kennismaking enorm goed met ons en tijdens de bruiloft met onze gasten. Ze is er de hele dag bij geweest, altijd met de juiste timing, zonder een moment storend te zijn. We keken op tegen de fotoshoot samen, maar dankzij Merel hebben we enorm veel lol gehad en was het uur omgevlogen voordat we het wisten. Merel is lief, bevlogen, open, professioneel, ontspannen, grappig en boven alles een ontzettend fijn mens.


22-07-2019

Ontzettend leuke meid, fantastische fotos!


22-07-2019

We hebben Merel ontmoet op de open trouw locatie route in Hotel- en restaurant de Arendshoeve. Hier hebben we haar gesproken en haar werk mogen bekijken. We hadden een leuk gesprek en vonden haar foto's helemaal super. We twijfelden niet lang, en hebben haar geboekt. Al snel een gesprek met haar gehad over hoe wij onze dag zagen en wat we met de foto's wilden. Uiteindelijk ook een loveshoot van tevoren gedaan wat echt een aanrader is, hier hebben we Merel wat beter leren kennen en was het niet meer zo een issue om voor de camera te staan. Ze geeft goede tips tijdens het maken van haar foto's en heeft alles tot in de kleinste details in de gaten. Zoals een kettinkje die met het slotje andersom hangt tot sleutels in de broekzakken van de daggasten. Ze is op een hele fijne manier aanwezig op je dag, maar weet zich ook goed op de achtergrond te houden. De foto's moeten we nog krijgen maar ze heeft het op een leuke, orginele en enthousiaste manier gedaan. De foto's die we al hebben gezien zijn prachtig! Al onze gasten waren ook zeer positief over Merel, wat wij ook leuk vonden! Ondanks de regen op onze trouwdag, heeft ze zeker mooie plaatjes neer kunnen zetten. We zullen Merel Shoot IT! zeker aan iedereen aanbevelen!


22-07-2019

7 juni 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Merel maakte prachtige foto's en Erwin heeft een prachtig film kunnen maken. We zijn ontzettend tevreden over het werk van beide! Iedereen ziet het goede werk van Merel met regelmaat voorbij komen. Maar het werk van Erwin is zeker een aanrader. Ieder keer dat ik de film terug kijk (Ik doe het dagelijks) krijg ik weer een brok in mijn keel. Ontzettend goed gedaan!


04-07-2019

Merel heeft prachtige foto's gemaakt van ons en onze zoon Teun! Het was een hele relaxte en fijne shoot! ♡


04-07-2019

Merel is een super goede en leuke fotograaf. Ze heeft heel goed vastgelegd wat wij graag wilde. dus heb je zin in een fotoshoot. regel merel shoot it. She is the best. xx


04-07-2019

heel ontspannen sfeer,zelfs voor de kinderen;) met als resultaat hele gave foto's !


04-07-2019

Merel heeft een onwijs mooie shoot gemaakt van onze dochters! Een ongedwongen en ontspannen sfeer bij het maken van de foto’s. Zeker voor herhaling vatbaar


04-07-2019

In drie maanden tijd twee fotoshoots bij Merel mogen doen met onze kleine meid. Merel stelt je snel op je gemak, neemt de tijd en weet zelfs de allerkleinste precies op de juiste momenten vast te leggen. Van beide shoot hele mooie foto's mogen ontvangen! Wij komen zeker nog eens terug!


04-07-2019

Alweer een paar weken geleden dat wij met ons zoontje een shoot hebben gedaan bij Merel voor zijn eerste verjaardag. En wat was het weer leuk! Merel is super enthousiast en begreep al vanuit mijn berichtje via Instagram wat wij graag wilden. Ze heeft ons zoontje heel mooi en neutraal vastgelegd precies zoals wij hoopten ❤️ Wij raden Merel shoot it zeker aan bij vrienden en familie!


04-07-2019

Wij zijn nu voor de tweede keer bij merel geweest en wat was het weer leuk om te doen. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en het resultaat is weer erg mooi. Komen zeker nog een keer terug!


28-05-2019

We kwamen bij Merel in de studio om een Moederdag/4 generatie foto te maken. Mijn dochter van 4 maanden wist de boel aardig op zn kop te zetten en te ontregelen. Merel trok alles uit de kast om uiteindelijk toch nog wat foto’s te kunnen maken. Daar waar ik zelf dacht dat het helemaal niks werd ben ik zo blij verrast met het resultaat. Wat een geduld heeft ze toch! Bedankt!


02-05-2019

We kwamen Merel op een trouwbeurs in Rotterdam tegen. We hadden gelijk al een super goed gevoel bij haar! Zo vrolijk, enthousiast en vriendelijk! En op onze trouwdag bleek het niet anders te zijn! Ze heeft veel passie en kennis voor het werk. Ze brengt veel positieve energie met zich mee, is geduldig en maakte zo af en toe ook even een praatje met de gasten. We kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten over Merel! Ook wij zijn heel blij geweest met Merel als onze fotografe!


30-04-2019

Fantastische trouwfotograaf ! Weet van elke bruiloft de mooiste beelden te creëren ! De mooiste dag vastgelegd hebben kan alleen met een top fotograaf die je kan vertrouwen en een schitterend eind resultaat bied!


30-04-2019

Merel is fantastisch. Ze heeft ondertussen een loveshoot, onze trouwdag en een newbornshoot voor ons verzorgd en wat is Merel een ongelooflijke vakvrouw.


30-04-2019

Leuke shoots, zeker voor bruiloftfoto's. Zelfs groepen mannen worden enthousiast om te poseren!


30-04-2019

Merel is een enthousiaste fotograaf die haar afspraken nakomt, erg creatief en heeft leuke ideeën, resultaat is verbluffend!!! Aanrader@


30-04-2019

Merel is zo'n leuke spontane meid. Je hebt gelijk een vanuit nature op je gemakgevoel en dat is echt fijn. Merel barst van de creatieve ideeën. Een aanrader!


30-04-2019

Top fotograaf erg vriendelijk en prettig om mee te werken. Komt haar afspraken na en weet wat de klant wil. Wij hebben een mooie foto sessie op onze website staan dankzij Merel shoot-it.Merel bedankt!!!!!!!


30-04-2019

Afgelopen vrijdag een valentijnsshoot gedaan met mijn man bij Merel! Ze was erg vriendelijk, spontaan en liet je helemaal op je gemak voelen. Haar stijl van uitleggen is zo leuk dat je op de foto’s terug ziet hoeveel plezier wij hadden tijdens de shoot😃 Mijn man en ik houden niet van foto’s en waren bang om ‘stijf’ over te komen. Daar is werkelijk niets van te zien! Merel is echt een topfotografe en wij komen zeker terug! Je hebt ons echt een hele leuke ervaring gegeven Merel


30-04-2019

Afgelopen zaterdag een ‘MoederDochter’ shoot gedaan.. het was hele leuke ervaring om te doen samen met mijn dochtertje, ze was gelijk op haar gemak bij merel, en ging der helemaal voor staan! En de foto’s zijn super mooi geworden, je bent echt goed in je vak👍🏻 wij komen zeker terug!


30-04-2019

Super leuke enthousiaste fotografe! mijn meiden meteen op hun gemak. prachtige foto's in de mail gister!


30-04-2019

Afgelopen zaterdag een newborn shoot gedaan bij Merel! Het was een super leuke ervaring en Merel is een professionele spontane fotograaf bij wie we ons meteen op ons gemak voelden! De foto’s zijn erg mooi geworden en kregen we al heel snel binnen. We zullen zeker nog eens terug komen!


30-04-2019

Voor ons mannetje zijn 1ste feestje een cakesmash shoot verzorgd door Merel. Wat voelde dat goed en ondanks hij zich niet lekker voelde heb je hem zo op zijn gemak gesteld. Dat straalt elke foto uit! Zo liefdevol en vol passie fotografeer je! We kregen de foto’s vanavond binnen en zijn zo intens dankbaar. Elke foto is prachtig en puur. Nogmaals ontzettend bedankt Lieve Merel! Liefs!!


30-04-2019

Merel heeft onze zoon voor het eerst vastgelegd toen hij 6 maanden oud was. Na een moeilijke periode was dit voor ons een echte mijlpaal! De shoot was bij ons thuis en wat een rust straalde Merel uit. Aron was volledig op zijn gemak en dat is terug te zien in de mooie foto's. Ze hangen dan ook vol trots bij ons aan de muur! Nu hij 1 jaar werd, mocht hij voor een 2e keer voor de camera van Merel, dit keer in haar studio. Als een eigenwijze dreumes kroop en tijgerde hij rond, gooide met spullen en had vooral erg veel lol met zijn ballon. Met oneindig geduld, veel enthousiasme en plezier heeft Merel wederom prachtfoto's afgeleverd. Puur, tijdloos en onze zoon staat er vooral op zoals hij is: een nieuwsgierige avonturier en een echte clown met een stralende blik. Bedankt!


30-04-2019

We hebben zowel de bellyshoot als de newbornshoot door Merel laten doen en wat zijn we blij met het resultaat! Merel is een lieve en enthousiaste professional. Ze heeft onze wensen goed aangevoeld en prachtige foto's gemaakt van ons nieuwe gezin.


30-04-2019

Wij hebben een cake smash gedaan. Was super leuk en geweldige foto's. Merel is heel geduldig en had heel snel mijn foto's, zodat ik ze kon gebruiken voor de uitnodiging. Top!!


30-04-2019

Wij hebben nu al een paar keer foto's door Merel laten maken. Eerst van mijn zwangerschap en daarna al een paar keer van onze zoon. Merel zorgt ervoor dat we onszelf kunnen zijn en kunnen ontspannen. En de foto's zijn iedere keer weer fantastisch!


30-04-2019

Merel heeft prachtige foto's gemaakt van ons en onze zoon Teun! Het was een hele relaxte en fijne shoot! ♡


30-04-2019

Merel is een super goede en leuke fotograaf. Ze heeft heel goed vastgelegd wat wij graag wilde. dus heb je zin in een fotoshoot. regel merel shoot it. She is the best. xx


30-04-2019

In sept 2015 voor het eerst kennis gemaakt met Merel! Super leuke en spontane meid! stelt je erg op je gemak tijdens de shoot en heeft zelf leuke ideeën, maar er is ook genoeg ruimte voor je eigen ideeën. ook laat ze je helemaal je zelf zijn en heeft leuke ideetje om je echt te laten lachen en genieten tijdens de shoot. Afgelopen weekend mocht Merel ons na 3 en half jaar weer fotograferen! Het was weer erg gezellig, gezellig praatje tussendoor En verteld duidelijk hoe je het beste kan staan tijdens een binnen shoot ivm het licht. Wij raden Merel zeker aan, en ook komen wij zeker weer terug! Dankjewel Merel


12-02-2019

Afgelopen vrijdag een valentijnsshoot gedaan met mijn man bij Merel! Ze was erg vriendelijk, spontaan en liet je helemaal op je gemak voelen. Haar stijl van uitleggen is zo leuk dat je op de foto’s terug ziet hoeveel plezier wij hadden tijdens de shoot😃 Mijn man en ik houden niet van foto’s en waren bang om ‘stijf’ over te komen. Daar is werkelijk niets van te zien! Merel is echt een topfotografe en wij komen zeker terug! Je hebt ons echt een hele leuke ervaring gegeven Merel


12-02-2019

Afgelopen weekend een valentijns fotoshoot gedaan met onze zoon en dochter. Waar ik tegen op zag, wist Merel de kinderen goed op hun gemak te stellen. De foto’s werden op een leuke en speelse manier gemaakt.Met als eind resultaat hele mooie en spontane foto’s!Bedankt Merel!


11-02-2019

Merel is een superleuke, spontane en gezellige dame welke super mooie foto’s kan maken! We hebben haar geboekt voor onze bruiloft in september. Eerlijk gezegd zag ik heel erg op tegen de fotoshoot, maar ze heeft dit super opgepakt en echt naar onze wensen geluisterd! Hierdoor was het niet erg, en hebben we uiteindelijk super gave foto’s. Ze is een echte aanrader!!!


27-01-2019

Vanmiddag een shoot gehad bij merel,ik vond het een hele leuke ervaring! Ze stelt je op je gemak en maakt het super leuk om te doen. Echt een aanrader!


31-12-2018

4 maanden geleden de newbornshoot van onze dochter gehad en deze week een kerstshoot. Lieve Merel, wat heb je ons meisje beide keren mooi vastgelegd en wat zijn wij blij met deze prachtige foto’s!


31-12-2018

Joney vond de kerstshoot echt ontzettend leuk en wil snel weer een keer komen. Je bent ontzettend leuk met kinderen daardoor voelde ze zich direct op haar gemak. We komen zeker nog een (paar) keer!


31-12-2018

12 december dit jaar zijn we terug geweest voor een kerst mini shoot! En wederom weer zeer tevreden. Ik zou haar aan iedereen aan raden. Ook de foto’s waren weer super snel bewerkt en toe gezonden � Tot snel weer! Ze is zo rustig en relax met de kids! Ze luistert naar jou wensen en komt met leuke ideeën! Echt een super leuke en aardige meid! We kunnen nu al niet wachten op het resultaat �!!


31-12-2018

Vandaag heeft Merel een newborn shoot gemaakt van onze dochter! Wat een leuke ochtend! Merel nam alle tijd voor ons en ons kleine meisje! We zijn super benieuwd naar het eindresultaat..


31-12-2018

Merel heeft onze dag zo mooi vastgelegd, echt zoals we zijn! Ze is heel gemakkelijk in de omgang waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Wij zijn ook heel blij met het resultaat van de foto's dus raden haar zeker aan!


31-12-2018

Wij hebben 2 weken geleden foto's laten maken voor een newborn shoot van ons drie weken oude zoontje. Wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug!


15-12-2018

In 2016 heeft heb je prachtige foto's van onze dochter met een cake shoot gemaakt.Het was toen gezellig en fijne shoot wat ons altijd is bij gebleven en toen we zagen dat je de mini kerst shoot deed moesten we uiteraard daar nu aan deelnamen nu we gezinsuitbreiding hebben. Gisteren zijn we langs geweest met onze dochter en zoontje en vandaag kreeg ik de foto's al binnen!!! Wat super snel heb je de foto's al klaar van de mini kerst shoot!! En wat zijn ze prachtig geworden���heel erg bedankt. Tot volgend jaar bij de cake shoot van Keano we kunnen niet wachten �


15-12-2018

Een aantal weken geleden een newborn shoot gedaan bij merel en wat een mooi resultaat. Mijn kleine man vond het geen probleem doorde rustige en snelle manier van handelen en met een heel mooi resultaat. ben echt onwijs blij met de fotos en komen zeker nog een keer terug om hem weer zo mooi op de foto te zetten.


15-12-2018

gisteren een Kerst shoot laten doen. Wauw wat zijn de foto's mooi geworden. stelde ons gelijk op ons gemak !


15-12-2018

Vanmiddag een shoot gehad bij merel,ik vond het een hele leuke ervaring! Ze stelt je op je gemak en maakt het super leuk om te doen. Echt een aanrader!


15-12-2018

Merel is een super lieve en goeie fotograaf! In 2015 een newbornshoot van mijn oudste zoontje gedaan met Merel en die fotos waren al prachtig! Gisteren een kerstshoot gedaan met mijn jongens en wat was het leuk. Mer el heeft een prachtige studio en de jongens waren gelijk erg op hun gemak waardoor de fotos echt geweldig leuk zijn geworden. Bedankt Merel ga zo door je bent een lieve en goede fotograaf, moeder en mens! Je doet het super met je bedrijf!


15-12-2018

In 2016 heeft heb je prachtige foto's van onze dochter met een cake shoot gemaakt.Het was toen gezellig en fijne shoot wat ons altijd is bij gebleven en toen we zagen dat je de mini kerst shoot deed moesten we uiteraard daar nu aan deelnamen nu we gezinsuitbreiding hebben. Gisteren zijn we langs geweest met onze dochter en zoontje en vandaag kreeg ik de foto's al binnen!!! Wat super snel heb je de foto's al klaar van de mini kerst shoot!! En wat zijn ze prachtig geworden heel erg bedankt. Tot volgend jaar bij de cake shoot van Keano we kunnen niet wachten


04-12-2018

Omdat mijn vader er helaas niet meer is en dat voor mij uiteraard de beste fotograaf was, ben ik op zoek gegaan naar iemand die zijn kwaliteit kon evenaren. Ik hoefde gelukkig niet ver te zoeken want daar was Merel, 5 minuutjes bij ons vandaan. Haar stijl trok meteen mijn aandacht en heb snel een afspraak gemaakt voor onze newbornshoot. En wat was het gezellig, We voelden ons gelijk op ons gemak en de foto's waren geweldig. We konden het niet laten om 4 maanden later alweer terug te gaan voor een paar mooie kerstfoto's. Dit was zeker niet de laatste keer. Merel, bedankt voor je mooie foto's, fijne sfeer en het vervangen van mijn vader, hij zou ze prachtig hebben gevonden!! x


04-12-2018

Wij hebben 2 weken geleden foto's laten maken voor een newborn shoot van ons drie weken oude zoontje. Wij zijn super blij met het resultaat en komen zeker nog een keertje terug!


04-12-2018

Hallo Merel,Wat zijn wij ontzettend blij met de resultaten van de foto shoot. Wat zijn ze gaaf geworden. Je bent echt een kanjer in je vak en daarnaast ook een ontzettend leuk mens. Je hebt ons allemaal heerlijk op ons gemak gesteld. De jongens zijn ook razend enthousiast. Nogmaals, enorm bedankt en lieve groeten namens ons allemaal,Michel, Anita, Joris en Pepijn de Haan


12-11-2018

Merel je bent echt een topper van een vriendin wij wisten gelijk merel wordt onze fotograaf en dag gast samen met Erwin .Wij zijn blij dat je onze bruiloft vast wilden leggen op 22 juni 2018 is toch wel speciaal als 1 van je lieve vriendinnen die dan ook nog eens fotografe is dat wil doen . Wij hebben een fantastische dag gehad met jou / jullie .Je hebt het onwijs leuk gedaan je hebt oog voor detail en genoeg creatieve ideeën . Wij kunnen niet wachten op de rest van onze foto's en ons prachtige boek te laten maken wij zijn trots op de foto's die we nu al hebben gezien . Liefs Melissa & Klaasjan en de meiden


26-07-2018

Vanaf het eerste gesprek met Merel wisten wij dat we haar als fotograaf wilde tijdens onze trouwdag. Merel is heel spontaan en we hadden direct een leuke klik. Ze gaf duidelijk aan wat we van haar konden verwachten en stond open voor eigen input. Op de dag zelf was Merel fantastisch, ze voelde goed aan welke foto's ze kon maken, waardoor we niet alleen prachtige foto's van onszelf hebben, maar ook van onze gasten. Niemand had onze dag beter vast kunnen leggen dat Merel! Heel erg bedankt! Nu komt voor ons de moeilijkste taak; een selectie maken voor in het fotoboek!


24-07-2018

We hebben een fantastische huwelijksdag gehad op 25 mei 2018. Daarbij hadden we ook het geluk dat jij de gehele dag hebt vastgelegd. De foto’s zijn echt prachtig geworden en laten ons de dag perfect herbeleven. Naast dat we heel veel complimenten en fantastische reacties hebben gehad op de foto’s, hebben we ook zeer veel leuke reacties gehad op jouw aanwezigheid tijdens de dag. Wat was je lief, vrolijk, enthousiast en wat heb je mensen op een onverwachtse en mooie manier gefotografeerd. We hebben als bruidspaar eveneens met je gelachen tijdens de fotorapportage en zijn dan ook erg blij met de vrolijke, ongedwongen en prachtige foto’s! Je krijgt van ons een dikke tien, zullen je dan ook overal aanbevelen en kijken uit naar de volgende gelegenheid met jou als fotografe.Liefs, Stefan & Sylvana


22-07-2018

Merel is een fantastische fotografe en we voelden ons super op ons gemak voor de camera! Merel is bovenal een hele gezellige meid die echt opgaat in de groep en een hele leuke sfeer creëert bij het maken van de foto’s. Echt een aanrader!!


17-07-2018

Nogmaals super super bedankt voor je inzet en enthousiasme gedurende de dag. We vonden het echt zo leuk om je er bij te hebben! En de eerste foto's die we hebben gezien waren echt prachtig. We kijken nu al uit naar de rest!Veel liefs, Otto & Esther


11-06-2018

Merel is een fantastische fotograaf met oog voor detail en heeft kennis van zaken. Wij zijn allebei niet zo van de foto's maar vonden het wel belangrijk dat onze mooiste dag werd vastgelegd met foto's. Merel wist dit en heeft hier ook voor ons gevoel rekening mee gehouden. Het resultaat mag er wezen. Nu twee dagen na onze dag hebben we al een sneakpreview gehad en bovenal een flinke hoeveelheid complimenten over de foto's. Merel ik heb het pas 1000x gezegd maar dankjewel voor je inzet.


15-05-2018

Ze is zo rustig en relax met de kids! Ze luistert naar jou wensen en komt met leuke ideeën! Echt een super leuke en aardige meid! We kunnen nu al niet wachten op het resultaat !!


06-01-2018

Veel complimenten gekregen over de foto's gemaakt door MEREL SHOOT IT op onze trouwdag afgelopen zomer. Merel werd door twee van onze gasten meteen gevraagd voor verschillende shoots. Dat zegt genoeg lijkt me. Zelf zijn we ook meer dan tevreden; prachtige foto's maar ook de prettige aanwezigheid van Merel op dag dag zelf telt. Merel is vrolijk, enthousiast en prettig in het contact.


06-01-2018

In november samen met mijn gezin en schoonouders een fotoshoot gehad bij Merel. Dit was in één woord fantastisch! Wat een mooie foto's! We zijn er super blij mee! Merel nam de tijd, kwam met leuke ideeën en deed het super met mijn zoontje. De foto's hadden we snel binnen! Wij komen zeker bij haar terug! Thanks! Liefs, Ingrid


06-01-2018

Hele leuke foto shoot, ontspannen en leuke ideeën en locatie! Top!


01-12-2017

Het was een geweldige shoot!!!! Originele ideeën en leuke locatie. Merel je bent een toppertje


01-12-2017

Super leuke meid die hele mooie foto's maakt en je echt op je gemak laat voelen tijdens een shoot. Ben heel blij met het eindresultaat en kan haar zeker aanbevelen bij anderen!


01-12-2017

Een super fotoshoot gedaan bij merel in haar prachtige nieuwe studio! Prachtige ruimte en van alle gemakken voorzien! Merel zelf is echt een toppertje! Ik voelde me gelijk op me gemak en hebben veel gelachen tijdens de shoot. De foto's zijn super mooi geworden! Nogmaals heel erg bedankt! X


01-12-2017

Merel is een leuke lieve meid, die op een professionele manier spontane foto’s maakt. We zijn merel heel dankbaar voor de super mooie, leuke foto’s!


27-10-2017

Merel is een zeer professionele fotograaf die schitterende foto´s heeft gemaakt van de bruiloft van mijn zus. Hier en daar hadden we een kleine regenbui op de dag van de bruiloft (het was dan ook 20 oktober), maar daar is op de foto's niks van te zien; de kleuren zijn heel mooi levendig. Ze legt ook andere onderdelen van de dag vast die later leuk zijn om terug te kijken, zoals de bruid en bruidegom die zich klaarmaken, opmaken, etc. Ik zou Merel Shoot IT zeker aanraden aan andere mensen die een fotograaf zoeken voor een bruiloft of iets soortgelijks!


23-10-2017

2 september was ze aanwezig op onze bruiloft. Merel is een gezellige vrouw, die heel mooi alles heeft vastgelegd. Ze stuurde goed tijdens de shoot, had leuke ideeën voor foto's en was niet zichtbaar tijdens het officiële moment. De foto's heb je ook snel in je bezit. Super blij met de foto's


04-10-2017

Zoals Merel in haar Blog heeft aangegeven wilden wij helemaal geen fotograaf. .1. we houden niet van foto's 2. Dat kunnen vrienden toch ook, een fotootje maken? Zo dachten wij er tot grote verbazing van onze vrienden over, echt GEEN fotograaf? Ook niet voor een paar uurtjes? Toen gingen we al een beetje wiebelen. De bruiloft van vrienden op 7 juli jl. was doorslaggevend, prachtige foto's van Merel werden nog dezelfde avond gepresenteerd. Dat wilden wij toch ook!! Onze lieve vrienden hebben Merel " cadeau" gedaan. Een prachtig cadeau!! Ook al hebben we nog niet onze foto's binnen op haar blog hebben we er al een aantal mogen bewonderen. Merel is heel fijn om op je dag te hebben. Ik heb haar acties bijna niet meegekregen waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde. Uiteraard zit er ook een kleine shoot aan vast maar als zelfs ik dat aandurf :-). Merel heel erg bedankt! !!


29-08-2017

Ik ben nu 3x bij merel geweest 2x voor een love shoot en 1 keer voor de shoot alleen voor mij zelf. De eerste keer vond ik al super samen met mijn vriend hebben we super mooie foto's gemaakt en werden we allebij op ons gemak gesteld. even een praatje voor af en een hele ontspannen sfeer tijdens de shoot de 2e keer was precies het zelfde net zo leuk als de eerste keer afgelopen woensdag alleen bij merel geweest en wat voelde ik me zelf weer op mijn gemakt bij haar! Merel is een lieve vrouw die weet wat ze doet en is goed in haar vak!Stel ik ga ooit trouwen & krijg kinderen wil ik zeker dat merel dit vast leg echte aanrader !Liefs myrthe


24-08-2017

Super mooie fotos !! Was een top dag.


17-08-2017

Merel heeft de bruidsreportage vast gelegd van mijn nichtje in de lente dit jaar. Ook al was ik niet bij alle momenten van de dag bij, heb ik wel genoten van de momenten die ik wel kon zien. Ik onthoud merel zeker voor als ik zelf ga trouwen, wat een geweldige creativiteit ze beschikt en plezier in haar werk. Zeer prettig in de omgang ook. Foto's die ik meegekeken heb als eindresultaat zijn van hoog niveau, en wat waren het er veel! Ga zo door Merel!Groetjes Ilona


17-08-2017

In een kennismakingsgesprek met Merel hebben wij onze wensen besproken. Het was erg fijn om op deze manier met elkaar alles door te spreken. Op onze dag hebben we genoten van de kwaliteit en precisie van Merel haar werk. Het eindresultaat van de foto's is fantastisch en boven verwachting!


17-08-2017

Het werd de spannendste dag van ons leven maar Merel heeft ons echt een heerlijke ontspannen dag bezorgd! En ook veel gelachen als ik er aan terug denk haha! :) Wat een enthousiasme en creativiteit heeft ze, ze weet je op de leukste manieren neer te zetten, alles voor de mooie foto's. Verder was Merel ontzettend prettig in de omgang en ze deed alles wat onze wensen waren. Superblij met het eindresultaat, kreeg ruim 1700 foto's, echt geweldig !!


17-08-2017

Een hele prettige samenwerking gehad met Merel Shoot it! Enkele weken van te voren afgesproken om rustig kennis te maken en de dag in detail door te spreken. Wij hadden zelf wensen en ideeën en Merel had zelf nog praktische suggesties. Op de dag zelf was het erg ontspannen en Merel voelde als onderdeel van de groep en dat is echt zo goed bevallen. Een ontspannen sfeer maar je ziet dat Merel weet waar ze mee bezig is. Dolblij met de foto's en we kijken met een big smile naar onze trouwdag terug en op de prettige samenwerking! Echt een aanrader!


17-08-2017

Merel bruist van de positive energie is gezellig en denkt mee en wij waren heel erg blij met haar input toen onze huwelijksdag totaal in het water viel (door de regen). Lieve Merel ondanks dat we geen foto buiten hebben kunnen maken hebben we toch een mooie reportage, even anders dan normal net als wij ;) nogmaals bedankt hier voor. Liefs Martin en Kiona


17-08-2017

Vorige maand zijn wij getrouwd en ik had geen betere fotograaf kunnen wensen. Van s' morgens vroeg tot halverwege het feest. Mijn inmiddels man en ik zijn onervaren met foto's maken maar door merel leek het de normaalste zaak van de wereld. Ze stelde ons erg op ons gemak. Ze was op de achtergrond als ze op de achtergrond moest zijn en op de voorgrond als ze op de voorgrond moest zijn. Nu inmiddels hebben we de foto's ontvangen en dan denk je ze zijn al uitgezocht maar nee je krijgt ze allemaal. En stuk voor stuk zijn het prachtige foto's! Als je een fotograaf zoekt en het nog niet zeker weet twijfel niet meer want Merel is echt super!!


17-08-2017

Merel heeft onze trouwdag vastgelegd op 1 juli 2016. Van te voren 2 gesprekken gehad en ook duidelijk onze wensen kunnen doorgeven. Merel is een enthousiaste meid waar je, je direct op je gemak voelt. Het is gewoon gezellig om haar erbij te hebben. Ze is creatief, denkt mee en niets is te gek. De dag na de bruiloft kregen wij al direct een preview, ontzettend leuk.Wij zijn erg tevreden over Merel en raden haar zeker aan!Rick & Lisanne


17-08-2017

Het was een fantastische dag met super foto's BedanktGroetjes Nikky & Sabrine


17-08-2017

Op 24 juni 2016 heeft Merel onze trouwdag vastgelegd. Van tevoren kwam ze bij ons langs om alles door te spreken. In aanloop naar de grote dag hebben we ook nog meerdere malen contact gehad, zodat alles vlot en vloeiend zou verlopen. Merel heeft onze trouwdag perfect vastgelegd. Merel heeft oog voor detail en weet mooie plekjes op te zoeken om foto's te maken. Ze is gedurende de hele dag bij ons geweest, maar weet zichzelf op zo'n manier op te stellen, dat ze helemaal niet opvalt en toch de mooiste momenten vastlegt. Uiteindelijk mogen wij nagenieten met hele mooie foto's. De groepsfoto met de leerlingen uit Elsbeth klas moest, ivm de naderende zomervakantie, binnen 10 dagen geleverd worden. Merel heeft dit voor elkaar gekregen, super service!Groetjes Martin en Elsbeth


17-08-2017

Wij hebben weer voor de 2e keer een hele leuke shoot gehad met merel een super meid ! En we komen graag nog een keer terug erg benieuwd naar de foto's bedankt weer! Xxx


16-08-2017

Dankzij Merel Shoot IT heb ik 1 van de mooiste ervaringen van mijn leven opgedaan... Ik heb de eer gekregen mee te mogen werken aan een fotoshoot waarin mijn zwangerschap op een prachtige wijze vastgelegd is..... Mooie foto's die de herinneringen aan de meest speciale tijd van mijn leven mij nooit doen vergeten.... Wat ben ik haar en haar partner dankbaar! Samen vormen ze een geweldig team met een zeer positieve instelling, creatieve ideeën en de beheersing van waar vakmanschap! En dat alles binnen een fijne, gemoedelijke en ontspannen sfeer..... Dank jullie wel!!


16-08-2017

Wij hebben merel leren kennen toen wij een New- born shoot lieten doen afgelopen week voor onze kleine meid. Wij hebben merel ervaren als een lieve, rustige en gezellig meid die alle tijd nam om prachtige foto's te maken. Het eindresultaat zien wij over 2 weekjes en we zijn super benieuwd maar er is geen twijfel over mogelijk dat het schitterende foto's worden! Mochten er in de toekomst weer foto's gemaakt moeten worden dan komen we zeker bij merel terug!


16-08-2017

8 april hebben wij de bellyshoot gedaan! Wat zijn wij super blij met de foto's. Het fijne was dat ik mij op mijn gemak voelde bij merel, alles ging eigenlijk heel vlot en wat was het leuk om dit mooie moment vast te leggen. Super bedankt merel en tot binnenkort met de newbornshoot


16-08-2017

Deze week voor de derde keer een fotoshoot gedaan bij Merel. Na een familie shoot, een belly shoot nu de new born shoot met onze dochter van 2 weken oud. Wat een gave foto's zijn het weer geworden. Merel is creatief en weet van iedere shoot een succes te maken. Ze staat open voor ideeën en heeft zelf ook hele goede ideeën. Wij raden iedereen aan om een fotoshoot te doen bij Merel. Een groot voordeel is dat je alle foto's krijgt en zelf een selectie kunt maken van wat je mooi vindt. Een prima prijs kwaliteit verhouding. Merel, onwijs bedankt voor de super mooie foto's. We zijn er heel erg blij mee!


16-08-2017

Hele leuke,goede geintereseerde fotograve die haar vak verstaat.


16-08-2017

Alweer 4,5 maand geleden zijn wij getrouwd en wat een geweldige dag hebben wij gehad! We genieten nu nog steeds na van deze dag, door middel van de foto's die Merel heeft gemaakt. We kregen een heel veel foto's van deze dag en ze wat waren ze mooi! Ze geven het perfecte beeld van hoe onze dag was, alle mooie momenten zijn vastgelegd. We hebben die dag niets gemerkt van Merel, die ongemerkt en professioneel te werk ging, goed werk Merel, je bent echt een top fotograaf!


16-08-2017

Van de week was je bij ons voor een new born shoot. Wat was het leuk om te doen. Lekker relaxt en wat was je leuk met Tim. Erg blij met de foto's die we al binnen 4 dagen kregen! We komen zeker bij je terug als we weer eens een foto shoot willen doen.


16-08-2017

Super blij met de mooie foto's Merel! Vriendelijk prijsje en super kwaliteit en snelle service


16-08-2017

Wij hebben Merel en haar man Erwin leren kennen op de trouwbeurs in Stolwijk. Merel heeft echt een eigen stijl van fotografie die ons meteen aansprak. Ze heeft oog voor details, heeft originele ideeën en weet de sfeer en emoties goed vast te leggen. Niet alleen Merel heeft talent, maar ook haar man Erwin! Hij heeft namelijk onze trouwdag gefilmd. Wij zijn blij dat wij onze prachtige trouwdag hebben laten vastleggen door Merel Shoot IT!


16-08-2017

Wij hadden een erg fijne ervaring met Merel. Al bij het maken van de afspraak reageerde ze snel en kwam ze met leuke ideeën. Het resultaat was ook super mooi! We zijn er erg blij mee.


16-08-2017

Hele fijne en goede fotograaf! Wij hebben supermooie fotos gehad.


16-08-2017

Merel is een vrolijke jonge vrouw die onze bruiloft op een prachtige manier heeft vast gelegd. Toen wij haar leerde kennen tijdens het kennismaking gesprek voelden het goed, er ontstond gelijk een klik. Het was een fijn gesprek en heel duidelijk, wij kregen haar nummer voor het geval we vragen hadden. Tijdens de dag zelf was ze erg vrolijk en al snel kwamen gasten naar ons toe over hoe leuk ze is. Ze maakt heel ontspannen foto's en ze valt niet op, bij sommige foto's vragen wij ons ook af hoe het kan dat ze die heeft gemaakt. Ondanks dat ze de locaties nog niet kenden heeft ze alle mooie plekjes op gezocht en prachtige foto's gemaakt. Ze geeft duidelijk gehoor aan elke wens die je hebt. Met de bijna 1000 foto's waren wij heel blij, je krijgt bijna elke foto die ze maakt. Wij zien haar snel op bruiloften van vrienden, iedereen was super enthousiast! Lieve Merel, dank je wel!"


16-08-2017

Merel is vrolijk, enthousiast en weet mensen op een prettige manier aan zich te binden. Ze was op korte termijn beschikbaar voor een gesprek en erg flexibel. Het eerste gesprek verliep erg prettig en Merel dacht op een leuke manier mee over de invulling van de bruiloft, de tijd daaromheen en de rol die zij hier zelf in kon spelen zonder hierin sturend over te komen. Tijdens de bruiloft zelf weet Merel altijd de juiste positie te vinden voor de mooiste foto's. Dit doet ze zonder op te vallen, Merel blijft volledig op de achtergrond zolang dit nodig is. Verder is Merel ook gewoon leuk om als gast te hebben, ze weet zich goed binnen de groep te begeven en mensen komen voortdurend naar je toe om je te vertellen hoe leuk ze is. Verder, iets waar iedereen het over eens is, zijn de foto's die ze maakt fantastisch. Merel houd zich aan alle afspraken die ze met je maakt en is iemand die je dag nog beter maakt. Bedankt Merel!


16-08-2017